Στη «μάχη» και ο Μόσιαλος! Εκπρόσωπος σε διεθνείς οργανισμούς για τον κορονοϊό

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Ηλίας Μόσιαλος αναλαμβάνει εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορονοϊο.

Ο Ηλίας Μόσιαλος, νυν καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics έχει διατελέσει στο παρελθόν υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον χρίσει εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης για τον κορονοϊό σε διεθνές επίπεδο μάλλον εξέπληξε λίγους, αφού ο Ηλίας Μόσιαλος μέσα από αναρτήσεις του στο Facebook και εμφανίσεις του σε δελτία ειδήσεων και εκπομπών, ενημερώσει συνεχώς την ελληνική κοινή γνώμη για τον κορονοϊο και την εξέλιξη της επιδημίας, παγκοσμίως.

Μόσιαλος: Δέχτηκα με χαρά

Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν ήταν η μοναδική που δέχτηκε ο Ηλίας Μόσιαλος. Και τις δυο, πάντως, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook τις δέχτηκε με χαρά.

Εκτός από την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού, ο πρώην υπουργός δέχθηκε και την πρόταση του Διευθυντή του γραφείου του ΠΟΥ στην Ευρώπη να συμμετάσχει σε ομάδα εμπειρογνωμόνων για την ενίσχυση των δημοσίων συστημάτων υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ 

newsit.gr

Ισπανία: Άλλοι 655 νεκροί από τον κορονοϊό και 8.578 νέα κρούσματα