ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΣτήριξη Παππά σε Κασσελάκη ενόψει β’ γύρου με Αχτσιόγλου

Στήριξη Παππά σε Κασσελάκη ενόψει β’ γύρου με Αχτσιόγλου

Στήριξη Παππά σε Κασσελάκη ενόψει β’ γύρου με Αχτσιόγλου

Τη στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε ανοικτά ο Νίκος Παππάς στην τελική μονομαχία που θα έχει ο νικητής του α’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ με την Εφη Αχτσιόγλου για την προεδρία του κόμματος. Στον πρώτο γύρο ο Νίκος Παππάς είχε συγκεντρώσει ποσοστό 8,68% (12.787 ψήφους).

Το βράδυ της Κυριακής μετά το αποτέλεσμα  που έφερε πρώτο τον κ. Κασσελάκη, ο πρώην υπουργός και άλλοτε Νο2 της κυβέρνησης Τσίπρα δεν είχε ανοίξει τα χαρτιά του, σε αντίθεση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος δήλωσε ότι θα στηρίξει την Εφη Αχτσιόγλου. Το πρωί της Τρίτης ωστόσο, ο κ. Παππάς είχε συνάντηση στη Βουλή με τον Στέφανο Κασσελάκη κατά την οποία επισφραγίστηκε τελικά η σύμπραξή τους στον β΄γύρο των εκλογών της Κουμουνδούρου.

Στη σχετική δήλωσή του ο Νίκος Παππάς ανέφερε συγκεκριμένα:

«Συναντηθήκαμε σήμερα το πρωί με τον Στέφανο.

Είχαμε μια ξεκάθαρη πάρα πολύ σοβαρή πολιτική συζήτηση για το μέλλον της παρατάξης. Δεν ήταν η πρώτη συνάντηση, είχαμε συναντηθεί και πριν τον πρώτο γύρο. Είναι προφανές ότι ενώπιον του ελληνικού λαού και του δημοκρατικού κόσμου ότι στη βάση της συζήτησης που κάναμε ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του στον β’ γύρο της Κυριακής. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε γρήγορα στην προοπτική της νίκης». «Ευχαριστώ πολύ Νίκο.

Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα για μια προδεευτική κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα με την υποστήριξή σου κάνουμε το δεύτερο βήμα.

Την Κυριακή θα κάνουμε το τρίτο βήμα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάμε πολύ δυνατά για τη νίκη και την μεγάλη προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος», ανταπέδωσε με τη σειρά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πηγή: Protagon.gr

H Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδος στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ