ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΣτέλνουν Σολάρι στον Παναιτωλικό

Στέλνουν Σολάρι στον Παναιτωλικό

Ποδοσφαιρικοί κύκλοι της Βόρειας Ελλάδας θέλουν τον Εστεμπάν Σολάρι πολύ κοντά στον Παναιτωλικό, αν όχι κλεισμένο. Ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ είναι ένας από τους δύο παίκτες της Ξάνθης (όπως γράφαμε χθες) που οι ίδιες πληροφορίες τοποθετούν στο στόχαστρο των κυανοκίτρινων.
Πολλές φορές από τον Παναιτωλικό έχει γίνει αναφορά στο εύκολο γκολ που στερήθηκε πέρσι και οι άνθρωποί του κινήθηκαν έγκαιρα για τον Αργεντινό. Το έδαφος έγινε πιο πρόσφορο πριν περίπου δύο μήνες που ο μεγαλομέτοχος της Scoda πρότεινε ανανέωση στον Σολάρι, αλλά και μείωση των αποδοχών του, κάτι που ο παίκτης δεν δέχθηκε. Έχοντας συμπληρώσει τα 34 χρόνια του χθες θα μπορούσε να αποτελέσει στόχο για πολλές ομάδες της Κατηγορίας, αλλά λίγες από αυτές μπορούν να διαθέσουν (και να εγγυηθούν) τα χρήματα που ζητάει, περίπου 130.000 ευρώ.
Ο Σολάρι τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στην πατρίδα του, ύστερα από τον τραυματισμό του στα μέσα Μαΐου (ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου σε φιλικό  με τον Εθνικό Γαζώρου) και δεν θα παίξει στο προσεχές μπαράζ της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Πάντως ο τραυματισμός του δεν ήταν τέτοιος που να «θορυβήσει» ως προς τη δυνατότητά του να αγωνιστεί σε παρόμοια με τα περσινά επίπεδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους ίδιους κύκλους έρχεται πληροφορία πως ο Παναιτωλικός έχει ήδη συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή – πριν τον τραυματισμό του – γι’ αυτό αναχώρησε για την πατρίδα του και θα ανακοινωθεί όταν η Ξάνθη ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr