Στέλλα Γεωργιάδου: “Ένας δημοσιογράφος με ρώτησε αν είχα ειδύλλιο με τον Μπερλουσκόνι”

Τη Στέλλα Γεωργιάδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε με αφορμή την κυκλοφορία του νέου…

berlouskoni-georgiadou

Τη Στέλλα Γεωργιάδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της κομματιού, που έχει τον τίτλο «Voodoo», αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων την πιο ακραία φήμη που έχει ακουστεί για την ίδια.

«Ασχολούμαι ακόμη με τη φύση, είναι μία οικογενειακή μας επιχείρηση στην Κύπρο. Η φύση και η ενασχόληση με τα ζώα είναι γενικά μία διέξοδος για πολλά πράγματα. Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο ένα πράγμα: είμαι και σταρ την ώρα που πρέπει να είμαι και ταυτόχρονα γίνομαι ένα με τη φύση», δηλώνει η Στέλλα Γεωργιάδου.

«Έχω υπάρξει σπάταλη λόγω επαγγέλματος. Έχουν περάσει πολλά λεφτά από τα χέρια μου, ειδικά την περίοδο που δουλεύαμε πάρα πολλές ημέρες τη βδομάδα. Το πιο ακριβό φόρεμα που έχω αγοράσει ποτέ έκανε 2.000 ευρώ», παραδέχεται η γνωστή τραγουδίστρια στην πρωινή εκπομπή του Star.

«Όταν ένας καλλιτέχνης εκτίθεται, είναι εύλογο ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του, ειδικά όταν κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Αυτό κρύβει μία εμπάθεια, είναι για να γεμίζουν οι ώρες στις εκπομπές», απαντά η Στέλλα Γεωργιάδου για τα σχόλια που άκουσε μετά τη συμμετοχή της στη «Φάρμα».

«Προχθές με ρώτησε ένας δημοσιογράφος αν είχα ειδύλλιο με τον Μπερλουσκόνι», αποκαλύπτει η τραγουδίστρια για την πιο ακραία φήμη που έχει ακούσει γύρω από το όνομά της.

Κλείνοντας, η Στέλλα Γεωργιάδου τόνισε πως δέχθηκε τηλεοπτικές προτάσεις την περίοδο που βρισκόταν μόνιμα στην Κύπρο, ενώ δεν κρύβει το γεγονός ότι συζητά το ενδεχόμενο μίας ταξιδιωτικής εκπομπής.

Πηγή: zappit.gr