ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣτέλιος Μερμίγκης: Πρόσφερε στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου

Στέλιος Μερμίγκης: Πρόσφερε στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου

Στέλιος Μερμίγκης: Πρόσφερε στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου

Το Ανυπότακτο Αγρίνιο ανακοίνωσε ότι πλέον αλλάζει επικεφαλής και εκπρόσωπο στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου και, λόγω καταστατικού, μετά από 8 χρόνια θα εκφράζεται με τον Λευτέρη Τηλιγάδα στην θέση του Στέλιου Μερμίγκη.

Σε ότι αφορά τον απερχόμενο, καλά να ΄ναι ο άνθρωπος να ασχοληθεί και πάλι με τα δημοτικά πράγματα (έχει χρόνια μπροστά του), είθισται όταν κάποιος μπαίνει στην εφεδρεία ή λήγει η θητεία του να γίνεται ένας απολογισμός.

Θα χρειαζόταν μια συνέντευξη ή ένα αφιέρωμα για κάτι τέτοιο στην προκειμένη γιατί ο Στ.Μερμίγκης ασχολήθηκε με πολλά και μίλησε όσο ελάχιστοι μέσα στο Σώμα, με παρεμβάσεις, ερωτήσεις ή εκτός ημερήσιας θέματα. Οπότε, ας επικεντρωθούμε στο ένα βασικό, σε εκείνο που ήταν το στίγμα του συγκεκριμένου συμβούλου.

Με μια κουβέντα, ο Στέλιος Μερμίγκης ήταν χρήσιμος, ωφέλιμος για τον Δήμο, την πόλη και την περιοχή. Βοήθησε να αναδειχθούν θέματα, έκανε το χρέος του, δεν έλειψε από καμία σχεδόν συνεδρίαση, έκανε προτάσεις. Και, κυρίως, σεβάστηκε τον κανονισμό και τις διαδικασίες, βοήθησε την άσκηση δημοκρατίας μέσα στο κορυφαίο Σώμα του Δήμου.

Αν θα έπρεπε να αναφερθεί ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό του, αυτό θα ήταν το εξής: Αν ήσουν συντηρητικός πολιτικά σου φαινόταν πολύ αριστερός. Αν, αντίθετα, ήσουν ultra αριστερός, σου φαινόταν κάπως υπερβολικά πραγματιστής, πολύ υπέρ των νόμων!

Υ.Γ. Θα αναρωτηθεί κάποιος, “κάνετε τέτοιες αναφορές σε όποιον σύμβουλο αποχωρεί ή αλλάζει;”. Η απάντηση είναι “αναλόγως πόσο συχνά παίρνει τον λόγο και τι επιρροή στις εργασίες του δημοτικού συμβουλίου έχει”!

Γ.Σ.

Την Τρίτη στη Βουλή η επεξεργασία του νομοσχεδίου για την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ