ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΣτέφανος Τζουμάκας: Από «20 χρόνια σαχλαμάρας», επικεφαλής Στρατηγικής στον ΣΥΡΙΖΑ!

Στέφανος Τζουμάκας: Από «20 χρόνια σαχλαμάρας», επικεφαλής Στρατηγικής στον ΣΥΡΙΖΑ!

Στέφανος Τζουμάκας: Από «20 χρόνια σαχλαμάρας», επικεφαλής Στρατηγικής στον ΣΥΡΙΖΑ!

Στέφανος Τζουμάκας: Από «20 χρόνια σαχλαμάρας», επικεφαλής Στρατηγικής στον ΣΥΡΙΖΑ!

Πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ και των “δικτύων” ενώ δεν θα έπρεπε, γιατί δείχνει την συνέχεια του ελληνικού κράτους. Μια εμβληματική μορφή του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ έλαβε μια πολύ καίρια θέση στον ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια τη πιο νευραλγική θέση.

Ο μέγιστος Στέφανος Τζουμάκας, εδώ και μερικές μέρες, είναι επικεφαλής της νέας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ,που θα υποστηρίζει τη συνολική πορεία του κόμματος προς την επίτευξη των στόχων του. Η σύσταση της νέας Επιτροπής Πολιτικής Στρατηγικής και Ανάλυσης αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και ανακοινώθηκε από τη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Ράνια Σβίγκου.

Και την ανέλαβε ένα χαλκέντερο προοδευτικό στέλεχος που έχει δώσει μεγάλους αγώνες, για να γίνει η Ελλάδα όπως έγινε.

Άλλωστε ο Στέφανος Τζουμάκας είναι από τους πιο αντιδεξιούς πολιτικούς που έχει δει τούτος ο τόπος. Σε ανύποπτη στιγμή έχει πει ότι η Δεξιά έχει καταστρέψει την Ελλάδα κι ότι μόνο οι προοδευτικές δυνάμεις είναι πατριωτικές σε τούτη την χώρα.

Είναι λοιπόν στρατηγική επιλογή η τοποθέτηση Τζουμάκα και γι’ αυτό του έδωσαν τον…στρατηγικό σχεδιασμό του κόμματος, τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έρχεται όλο και πιο κοντά και η ατζέντα θα είναι “από δω εμείς οι προοδευτικοί κι από εκεί οι ακροδεξιοί του Μητσοτάκη”.

Βέβαια, υπάρχουν κι επιφυλάξεις. Ειδικά που ο Στέφανος ο Τζουμάκας έχει πει πολλά και διαφορά που έχουν μείνει στην συλλογική μνήμη και το 2012 είχε διεκδικήσει την προεδρία του… ΠΑΣΟΚ!

Κάπως έτσι ο Χρ. Βερναρδάκης που πριν λίγο καιρό αντιπροσώπευε το νέο στον ΣΥΡΙΖΑ του είχε γράψει τότε: “…Ό, τι και να πει ο Τζουμάκας τώρα πια θα καταταχθεί στην σφαίρα του γραφικού(!). Στέφανε, 20 χρόνια σαχλαμάρας δεν σβήνονται έτσι…”!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Λάβρος ο Διαμαντόπουλος για τις επιχορηγήσεις των σωματείων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ