ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΣτέφανος Κασσελάκης: Την Τετάρτη βλέπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Θα συναντηθεί και με Νίκο Ανδρουλάκη

Στέφανος Κασσελάκης: Την Τετάρτη βλέπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Θα συναντηθεί και με Νίκο Ανδρουλάκη

Στέφανος Κασσελάκης: Την Τετάρτη βλέπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Θα συναντηθεί και με Νίκο Ανδρουλάκη

Με τον Στέφανο Κασσελάκη θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, το γραφείο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε επισήμως στο γραφείο του κ. Ανδρουλάκη πρόσκληση για συνάντηση.

Πρόκειται για μια εθιμοτυπική συνάντηση στην οποία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα ανταποκριθεί, υπογραμμίζουν πηγές από το ΠΑΣΟΚ.

Από πλευράς ΠΑΣΟΚ έχει ζητηθεί η συνάντηση να πραγματοποιηθεί στα τέλη της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης, αναφέρει το ethnos.gr.

Και με Μητσοτάκη θα συναντηθεί ο Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, στις 10:00, θα συναντηθεί και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στη Βουλή, γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρα.

«Στις 11:00 θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών “Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητας τους και λοιπές διατάξεις”», πρόσθεσε.

Φvτογραφία: Eurokinissi

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Ξέχασε το χειρόφρενο και “ξήλωσε” την περίφραξη (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ