ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΣτέφανος Κασσελάκης: Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ

Από το μήνα του μέλιτος έκανε την πρώτη του διαγραφή αυτή του Στέφανου Τζουμάκα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του από τη Νέα Υόρκη όπου χθες παντρεύτηκε τον Τάιλερ Μακμπέθ «ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω».

Ο Στέφανος Τζουμάκας μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ είπε μεταξύ άλλων για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Αυτός δεν ήρθε τον φέρανε, τίποτε δεν έρχεται από μόνο του. Εν γνώσει του Τσίπρα ήρθε, άλλο τι στάση κρατάει, υπάρχει κανείς που δεν το ήξερε; Ψυχραιμία». Είπε ακόμα ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη γνώμη του δεν έπρεπε να παραιτηθεί και πως πολιτικά έχει πλήρη διαφωνία με την ηγεσία γιατί δεν μπορεί να οδηγήσει.

Όλη η ανάρτηση Κασσελάκη

Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση. Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο». Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω. Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ.

Δείτε την ανάρτηση

newsit.gr

Ανεβαίνει το πετρέλαιο εν μέσω φόβων για επέκταση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή

 

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ