ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣτεφανία Γουλιώτη: «Την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό απέτυχα διότι νόμιζα πως ήμουν η Λαμπέτη»

Στεφανία Γουλιώτη: «Την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό απέτυχα διότι νόμιζα πως ήμουν η Λαμπέτη»

Στεφανία Γουλιώτη: «Την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό απέτυχα διότι νόμιζα πως ήμουν η Λαμπέτη»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Κάλλια Καστάνη παραχώρησε η Στεφανία Γουλιώτη. Η ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της, την πρώτη φορά που έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, το ρόλο της Αλεξάνδρας στο Maestro, αλλά και το ρόλο της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία.

«Ο πατέρας μου ήταν Έλληνας, η μητέρα μου Γαλλίδα. Γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν δια αλληλογραφίας. Την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό απέτυχα διότι είχα έπαρση, νόμιζα πως ήμουν η Λαμπέτη, αλλά δεν ήμουν. Η ελληνική τηλεόραση έχει μείνει στάσιμη σε αυτό το θέμα της παλιάς Ελλάδας. Στην αρχή ο ρόλος της Αλεξάνδρας στο Maestro δεν μου πολυάρεσε, διαβάζοντάς τον όμως ανακάλυψα πως είχε πολύ βάθος και πολλές ρωγμές», είπε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

Αναφορικά με το ρόλο της γυναίκας στην σημερινή εποχή, η Στεφανία Γουλιώτη δήλωσε: «Είναι τρομερό στερεότυπο το ότι μια γυναίκα θεωρείται άξια κοινωνικά μόνο αν έχει γίνει μάνα. Όνειρο ζωής για πολλούς ανθρώπους είναι η συντροφικότητα, που είναι διαφορετικό από το να κάνω ένα γάμο και ένα παιδί για να αρέσω».

Κλείνοντας, η Στεφανία Γουλιώτη ανέφερε: «Βλέπω έναν μικροαστισμό γύρω μου, ειδικά από τότε που μπήκαν στη ζωή μας τα social media που προβάλλουν το τι είδους ζωή κάνει ο καθένας. Διαφωνώ με την τάση των επώνυμων ανθρώπων να “διαφημίζουν” τα παιδιά τους και το ρόλο τους ως γονέα».

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ