ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣτεφανί Ντιπουά: Το 39χρονο μοντέλο από τη Βρετανία που πέθανε στην Κύπρο λόγω θρόμβωσης από ΑstraZeneca

Στεφανί Ντιπουά: Το 39χρονο μοντέλο από τη Βρετανία που πέθανε στην Κύπρο λόγω θρόμβωσης από ΑstraZeneca

Στεφανί Ντιπουά: Το 39χρονο μοντέλο από τη Βρετανία που πέθανε στην Κύπρο λόγω θρόμβωσης από ΑstraZeneca

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Κύπρου, ανακοίνωσε τη Δευτέρα τον θάνατο της 39χρονης, Στεφανί Ντιπουά, η οποία παρουσίασε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η άτυχη κοπέλα τους τελευταίους πέντε μήνες ζούσε στην Κύπρο.

Πρόκειται για μοντέλο από τη Βρετανία, που λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της εξέφραζε δημοσίως ότι δεν αισθανόταν καλά, αφότου είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca στις 6 Μαΐου.

Αρχικά νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Πάφου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στις αναρτήσεις της στο Facebook, έγραφε πόσο άσχημα ένιωσε μετά την πρώτη δόση, επισημαίνοντας ότι ήταν άρρωστη τις επόμενες ημέρες.

Στις 14 Μαΐου η 39χρονη έκανε μια δεύτερη ανάρτηση για την κατάσταση υγείας της, αποκαλύπτοντας ότι είχε ξυπνήσει τρέμοντας, με πόνους στις αρθρώσεις, ζαλάδες, πονοκέφαλο και δύσπνοια.

Μάλιστα, είχε αναφέρει ότι φοβόταν πως κόλλησε κορονοϊό αλλά έκανε τεστ και βγήκε αρνητικό.

thetoc.gr

Με επετειακό χαρακτήρα ο 43ος Ποδηλατικός Γύρος Θυσίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr