ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣταύρος Καραγκούνης : Δεν είμαστε η κεντροδεξιά τάση του ΣΥΡΙΖΑ

Σταύρος Καραγκούνης : Δεν είμαστε η κεντροδεξιά τάση του ΣΥΡΙΖΑ

Σταύρος Καραγκούνης : Δεν είμαστε η κεντροδεξιά τάση του ΣΥΡΙΖΑ

Με κεντρικό σύνθημα «Λέμε ΝΑΙ στην δημιουργία της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, λέμε ΝΑΙ στη σύγκλιση απόψεων, στην σύνθεση θέσεων-απόψεων προερχόμενες αυτές οι απόψεις από διαφορετική αφετηρία» παρουσιάστηκε  στην Αθήνα, η νέα «Κίνηση Μελών για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Στη σχετική διεργασία, που γίνεται με τις ευλογίες του Αλέξη Τσίπρα, που χαιρέτησε τη σχετική πρωτοβουλία, συμμετέχει και ο  πρώτος επιλαχών στις πρόσφατες εκλογές στην Αιτωλοακαρνανία, Σταύρος Καραγκούνης.

Μάλιστα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ από την Αιτωλοακαρνανία απάντησε στην κριτική που δέχονται οι υποστηρικτές της διεύρυνσης του κόμματος. «Δεν είμαστε μια –όπως πρόλαβαν κάποια Μέσα Ενημέρωσης και ανέφεραν- δεν είμαστε η κεντροδεξιά τάση του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν ισχύει, και θα καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουμε πορείες, κάποιοι άνθρωποι έχουμε βρεθεί σε πολιτικούς χώρους και επ’ ουδενί δεν είμαστε κεντροδεξιά τάση του ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά ο Στ. Καραγκούνης και πρόσθεσε με νόημα : «Δεν είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, η οποία βρέθηκε ξαφνικά, έχοντας μπροστά της το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ προκειμένου να διεκδικήσει θέσεις στην Κεντρική Επιτροπή που θα συγκροτηθεί σε άλλα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ».

Εφημερίδα Συνείδηση

Για πρώτη φορά τέτοιος απολογισμός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr