ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΣτάθης Παναγιωτόπουλος: Ίσως και μέσα στην ημέρα η σύλληψή του λέει ο Απόστολος Λύτρας

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ίσως και μέσα στην ημέρα η σύλληψή του λέει ο Απόστολος Λύτρας

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ίσως και μέσα στην ημέρα η σύλληψή του λέει ο Απόστολος Λύτρας

«Βόμβα» από τον γνωστό ποινικολόγο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο Απόστολος Λύτρας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του παρουσιαστή ακόμη και μέσα στην ημέρα!

Ο Απόστολος Λύτρας εκπροσωπεί νεαρή γυναίκα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, οικογενειακή φίλη του παρουσιαστή, πως ανέβασε σε sites ερωτικού περιεχομένου, βίντεο και φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, το πρωί της Τρίτης (22.12.2021) ο δικηγόρος του θύματος είπε ότι κατατέθηκε μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών χωρίς τη συγκατάθεσή της και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας είχε αναφερθεί σε εννέα βίντεο που έχει ανεβάσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε sites πορνογραφικού περιεχομένου, εν αγνοία των πρώην συντρόφων του! «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο» είπε ο δικηγόρος της νεαρής, κόρης φιλικού ζευγαριού του παρουσιαστή. Με τη γυναίκα αυτή, σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε σχέση ενώ εκείνη ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία.

«Αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες», πρόσθεσε ο Απόστολος Λύτρας.

Πηγή: newsit.gr

Είχαν ληστέψει ζευγάρι στη Ναυπακτία το 2017 – Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr