ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΣταθερή η κατάσταση του 68χρονου που συνελήφθη στην Αμφιλοχία για δολοφονία στη Γερμανία

Σταθερή η κατάσταση του 68χρονου που συνελήφθη στην Αμφιλοχία για δολοφονία στη Γερμανία

Σταθερή η κατάσταση του 68χρονου που συνελήφθη στην Αμφιλοχία για δολοφονία στη Γερμανία

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη η έκδοσή του στις Γερμανικές Αρχές

Σταθερή χαρακτηρίζεται πλέον η κατάσταση του 68χρονου άνδρα ο οποίος συνελήφθη στις 29 Απριλίου στην Αμφιλοχία, κατηγορούμενος για μία φρικτή δολοφονία που έλαβε χώρα στη Γερμανία πριν από 31 χρόνια.

Ο​ άνδρας βρίσκεται σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγρινίου και η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί καθώς νευρολογικά δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η υγεία του έχει να κάνει με το αναπνευστικό και γι’ αυτό υπεβλήθη σε τραχειοτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μειωθεί σταδιακά η φαρμακευτική αγωγή που του χορηγείται ώστε να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη η έκδοσή του στις Γερμανικές Αρχές Πριν από λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα Γερμανικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Γενικός Εισαγγελέας Dr. Gerhard Pauli είχε ζητήσει την έκδοσή του στις Γερμανικές Αρχές.

Εφόσον ο άνδρας ανακτήσει τις αισθήσεις του και ολοκληρωθεί η γραφειοκρατία, ώστε να λάβει ο Εισαγγελέας στο Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας το αίτημα έκδοσης στα χέρια του, αναμένεται να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr