Στάση αναμονής

Μπορεί να γράφονται πολλά, να αναφέρονται ονόματα που ο επίσημος Παναιτωλικός δεν έχει λόγο να κρύψει διότι δεν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον, το γεγονός είναι πως η κυανοκίτρινη ΠΑΕ δεν βιάζεται να προχωρήσει σε κινήσεις απόκτησης παικτών.

Οι λόγοι είναι δύο. Πρώτα ο οικονομικός αφού όσο περνάει ο καιρός οι απαιτήσεις θα μειώνονται και υφίσταται επίσης λόγος αναμονής για καλύτερες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τον Παναιτωλικό.
Οι άνθρωποι της ομάδας που διαχειρίζονται τα μεταγραφικά θέματα δεν θέλουν να «κλείσουν» θέσεις από τώρα, όταν υπάρχει η πιθανότητα στο άμεσο μέλλον να προκύψουν καλύτεροι παίκτες. Βέβαια έχουν ήδη στοχοποιηθεί ορισμένοι παίκτες, κυρίως από το εξωτερικό, χωρίς να υπάρχει σιγουριά για την απόκτησή τους. Γι’ αυτό άλλωστε δεν ανακοινώνονται ακόμα οριστικές αποχωρήσεις παικτών, οι οποίοι είναι γνωστό εντός της ομάδας πως δεν υπολογίζονται. Άλλωστε πρόκειται για τακτική που βοηθά και τις δύο πλευρές. Τους ποδοσφαιριστές για να διαπραγματευτούν με καλύτερες προϋποθέσεις με την επόμενη ομάδα τους και τον Παναιτωλικό να μην φαίνεται «γυμνός» από ρόστερ όταν γίνονται συζητήσεις με παίκτες προς απόκτηση.
Για να υπάρξει ραγδαία εξέλιξη στα μεταγραφικά θα πρέπει να παρουσιαστεί περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα εκτιμηθεί άκρως αναγκαίος για την ομάδα και θα βρίσκεται εντός ορίων στα οικονομικά μεγέθη. Αυτό δεν είναι εύκολο για παίκτες από το εξωτερικό καθώς υπάρχει – κατά τα λεγόμενα από τον Παναιτωλικό – σκληρός ανταγωνισμός με ομάδες Ευρωπαϊκών χωρών, οι οποίες παρά το ότι παίζουν στη δεύτερη Κατηγορία της χώρας τους μπορούν να προσφέρουν καλύτερα συμβόλαια.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr