ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο «αντίο» της Χριστίνας Σταρακά στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το «αντίο» της Χριστίνας Σταρακά στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το «αντίο» της Χριστίνας Σταρακά στο Δημοτικό Συμβούλιο

Μέσα σε συγκινητικό κλίμα άνοιξε η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου καθώς στη συνεδρίαση βρέθηκε η Χριστίνα Σταρακά, μέχρι πρότινος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, για να αποχαιρετήσει το Σώμα, αφού πλέον είναι υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

Η Χριστίνα Σταρακά τόνισε ότι η αποχώρηση της αποτελεί μια πράξη ευθύνης προς την παράταξη της και το Συμβούλιο, μετά την απόφαση της να είναι υποψήφια βουλευτής.

Δήλωσε υπερήφανη για την παράταξή της και τους συνεργάτες σε αυτή, υπογράμμισε ότι είναι πολύ σημαντικό ότι η παράταξη έμεινε ενωμένη, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στο νέο επικεφαλής της παράταξης Π. Καψάλης.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γ. Παπαναστασίου, αφού ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο νέο πολιτικό εγχείρημα της κ. Σταρακά, τόνισε πως υπηρέτησε το δημοτικό συμβούλιο με κοσμιότητα και συναίσθηση ευθύνης.

Φανερά συγκινημένος ο νέος επικεφαλής του «Αγρίνιο Μπορείς» Π. Καψάλης,  αναφέρθηκε με επαινετικά λόγια για παρουσία της Χρ. Σταρακά στο δημοτικό συμβούλιο  και ευχήθηκε να βρεθεί στο Κοινοβούλιο, ενώ ανακοίνωσε πως η κα Σταρακά ως ιδρύτρια της παράταξης θα παραμείνει επίτιμη επικεφαλής της.

Οι έδρες του Αγρίνιο Μπορείς μετά την παραίτηση της Χρ. Σταρακά αναπληρώθηκαν από την εκλογή της Μαρίας Γαλαζούλα.

 

 

«Θεριεύει» η ενδοοικογενειακή βία στην Αιτωλοακαρνανία

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ