ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleStand Up Chemistry από τον Γιάννη Γουλέ – O χημικός από τον Αστακό Αιτ/νιας που έγινε ηθοποιός

Stand Up Chemistry από τον Γιάννη Γουλέ – O χημικός από τον Αστακό Αιτ/νιας που έγινε ηθοποιός

Stand Up Chemistry από τον Γιάννη Γουλέ – O χημικός από τον Αστακό Αιτ/νιας που έγινε ηθοποιός

Συνδέεται η ψυχαγωγία με τη μάθηση; Το Stand Up Comedy με τις φυσικές επιστήμες;

Ο χημικός – ηθοποιός Δρ. Γιάννης Γουλές, από τον Αστακό, μίλησε στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” (ΑLPHA TV), με αφορμή τη διαδραστική παράστασή του StandUpChemistry.

Το StandUpChemistry αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο διδασκαλίας των φυσικών επιστημών. Οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά, ενθουσιάζονται, ενώ καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα: Συνδέονται οι ανθρώπινες σχέσεις με τα πειράματα;

Περισσότερα από 250 σχολεία έχουν απολαύσει τον χημικό – ηθοποιό Δρ. Γιάννη Γούλε, ο οποίος επιθυμεί να παίξει και στα σχολεία του Νομού μας.

«Μέσα από την εκπαίδευση, ονειρεύομαι έναν καλύτερο κόσμο. Στο κέντρο της καρδιάς μου βρίσκεται ο Νομός Αιτωλοακαρνανίας. Ο παππούς μου, ως λαογράφος, με δίδαξε να αγαπάω τις ρίζες καταγωγής, την παράδοση, την ιστορία του τόπου» αναφέρει ο δημιουργός της παράστασης.

Την επιστημονική παράσταση διοργανώνει η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΘΕΑΤΡΟΝΙΟ, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και του Πανελλήνιου Σωματείου Ατόμων με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητα.

Πηγή:nafpaktianews.gr

Η εξομολόγηση της “Θεοπούλας” με καταγωγή από το Θέρμο για την Ε.Κουμαριανού και το “Παρά Πέντε”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr