Σταμνά Μεσολογγίου: Σε ιατροδικαστή η γυναίκα που δέχτηκε τούβλο στο κεφάλι από τον σύζυγό της

Μάστιγα η ενδοοικογενειακή βία, με τις καταγγελίες να είναι διαδοχικές

ÅËËÇÍÉÊÇ ÁÓÔÕÍÏÌÉÁ (ÅË.ÁÓ.) (EUROKINISSI/ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ ÓÙÔÇÑÇÓ)

Στη Σταμνά Μεσολογγίου, μια γυναίκα χτυπήθηκε με τούβλο από τον σύζυγό της, κατά τη διάρκεια καυγά…

Ανάστατη η Αιτωλοακαρνανία, από την καταγγελία που έκανε γυναίκα την Δευτέρα 8 Απριλίου, για ενδοοικογενειακή βία. Ο σύζυγός της, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, την χτύπησε στο κεφάλι με τούβλο. Υπήρχε μάλιστα και αυτόπτης μάρτυρας, αφού όπως υποστήριξε, η επίθεση σημειώθηκε στην αυλή του σπιτιού που έμεναν. Μετά την καταγγελία ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 51χρονου, που όμως δεν οδήγησαν στη σύλληψή του.

Από τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ο 51χρονος άντρας χτύπησε με τούβλο στο κεφάλι τη γυναίκα του κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού. Η σύζυγος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ σήμερα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή στην Πάτρα.

Στο περιστατικό υπήρχε και μάρτυρας αφού σημειώθηκε στην αυλή του σπιτιού του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 51χρονος επιτέθηκε στη σύζυγό του. Μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης.

Στο μεταξύ αλλά δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκαν στο Αιτωλικό και τη Ναύπακτο. Οι δράστες έχουν συλληφθεί και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Μεσολογγίου.

newsit.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σταμνά Μεσολογγίου: Πέταξε τούβλο στη γυναίκα του και την έστειλε στο Νοσοκομείο

Η έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή είναι κάτι που ανησυχεί τους διοικούντες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας