ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΤο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην Σταμνά Μεσολογγίου

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην Σταμνά Μεσολογγίου

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην Σταμνά Μεσολογγίου

Μια υπέροχη γιορτή για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στήθηκε χθες Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Στάμνας Μεσολογγίου, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Η εκδήλωση αποτέλεσε ευγενική χορηγεία και έμπρακτη πράξη αγάπης προς τον γεννέθλιο τόπο, την Σταμνά, του δικηγόρου και επιχειρηματία, κ. Σωτήρη Μπούρου, μια εκδήλωση πολιτισμού που έδωσε χαρά σε παιδιά και μεγάλους!

Πυροτεχνήματα , η Φιλαρμονική Ι.Π.Μεσολογγίου «Χρ. Καψάλης», εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και τοπικών συλλόγων, συνέθεσαν την απόλυτη εορταστική ατμόσφαιρα που έδωσε χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Η πλατεία της Σταμνάς Μεσολογγίου στολίστηκε με μια τεράστια φάτνη ολοφώτεινη, με γλυπτό διάκοσμο, την οποία θα μπορεί κανείς να επισκεφθεί! Ένα τεράστιο καλαίσθητο δέντρο 8 μέτρων στολισμένο με άπειρα φωτάκια και ένα μεγάλο αστέρι στέκει στο κέντρο της πλατείας!

Επίσης, μια τεράστια χριστουγεννιάτικη “μπάλα” όπου μπορεί κανείς να μπει και να βγάλει υπέροχες χριστουγενιάτικες φωτογραφίες!

Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, κ. Σπ. Διαμαντόπουλος, ο βουλευτής Αιτωλ/νίας, Μίλτος Ζαμπάρας, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου, κ. Νίκος Χαντζής, ο κ. Π. Κατσούλης, η κα Όλγα Δασκαλή, ο κ. Θαν. Λύρος, ο κ. Βασιλείου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σταμνάς, κ. Δ. Μπούρος και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Σταμνάς κ. Χρ. Γαντζούδης, καθώς και ο ιερέας του χωριού, π. Νικ.Τηλιγάδας.

Στην πλατεία προσφέρθηκε δωρεάν μαλί της γριάς και ποπ κόρν στους μικρούς φίλους, ενώ στους μεγαλύτερους προσφέρθηκαν δωρεάν κόκκινο και λευκό κρασί, καναπεδάκια αλλά και το Χριστουγεννιάτικο ζεστό κρασί, που είναι γεμάτο από την γεύση και τα αρώματα φρούτων και μπαχαρικών που δένουν υπέροχα με το κόκκινο κρασί.

Η Φιλαρμονική του δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου έπαιξε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Σταμνάς τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια! Τον ήχο και τα φώτα επιμελήθηκε ο Δημήτρης Τσιγαρίδας.

Το νυχτερινό ουρανό φώτισαν δεκάδες φαντασμαγορικά βεγγαλικά!

Ο κόσμος μας αύριο θα είναι καλύτερος αν φυτέψουμε στην καρδιά των παιδιών τη χαρά!

Φέτος η καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπά στη Σταμνά! Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!!!

Φωτογραφίες: Μαρία Παππά (Μεσολόγγι), Νικόλαος Γεωργίου (Αιτωλικό)

kalyvia.gr

Πρώτα θα πρέπει να ξέρει πόσους θα μπορεί να ορίσει αντιδημάρχους

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ