ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΓιατί σταματούν οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Γιατί σταματούν οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Γιατί σταματούν οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Η υλοποίηση του στόχου που έχει θέσει το Υπουργείο Υγείας  για καθολικό και πλήρη εμβολιασμό των μόνιμων  κατοίκων των νησιών το αργότερο έως τα τέλη Ιουνίου, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr, ο λόγος που σταματούν από τις 19 του μήνα οι εμβολιασμοί με το μονοδοσικό Johnson & Johnson, τουλάχιστον σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, δύο περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο αυτήν την περίοδο.  

Το άνοιγμα του Τουρισμού με πόλο έλξης τα covid- free νησιά αποτελεί κυβερνητική προτεραιότητα και για το λόγο αυτό το εμβόλιο της  Johnson & Johnson  θα διοχετευτεί σε νησιωτικές περιοχές.

Προ ημερών είχε γίνει γνωστό ότι τα νησιά στα οποία οι ενήλικες κάτοικοι θα εμβολιαστούν με Johnson & Johnson είναι η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Λέσβος, η Χίος, η Ζάκυνθος, η Σαλαμίνα, η Κεφαλονιά, η Κως, η Σάμος, η Λευκάδα, η Σύρος, η Νάξος, η Σαντορίνη, η Λήμνος, η Κάλυμνος, η Θάσος, η Μύκονος, η Πάρος και η Αίγινα. Τα συγκεκριμένα νησιά ενισχύονται με επιπλέον εμβολιαστικά κέντρα από τις δυνάμεις του Ε.Σ.Υ. και κινητά συνεργεία εμβολιασμού που θα υποστηρίξουν την ολοκλήρωση του καθολικού εμβολιασμού.

Πηγή φωτογραφίας αρχείου: naftemporiki.gr

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr