ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Γιώργος Σταμάτης θυμήθηκε με αγάπη τα γενέθλια της μητέρας του Χριστιάνας

Ο Γιώργος Σταμάτης θυμήθηκε με αγάπη τα γενέθλια της μητέρας του Χριστιάνας

Ο Γιώργος Σταμάτης θυμήθηκε με αγάπη τα γενέθλια της μητέρας του Χριστιάνας

Με αγάπη και νοσταλγία θυμήθηκε τα σημερινά γενέθλια της μητέρας του Χριστιάνας ο Γιώργος Σταμάτης, κάνοντας μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook.

Ο νέος πολιτικός, ο οποίος σύντομα αναμένεται να διεκδικήσει μια βουλευτική έδρα στον νομό με την Νέα Δημοκρατία όπως έκανε στο παρελθόν κι ο πατέρας του Δημήτρης Σταμάτης, έκανε αναφορά στις αναμνήσεις που έχει από την μητέρα του, η οποία υπήρξε σπουδαία καλλιτέχνιδα, κι έφυγε από την ζωή το 2021. Η ανάρτησή του:

“Σήμερα είναι τα γενέθλια της μητέρας μου.
Έχω την τύχη να την ακούω κάπου καπου ξαφνικά, σε στιγμές που δε το περιμένω, στο ραδιόφωνο ή σε κάποιο μαγαζί που κάθομαι και μπαίνει ένα τραγούδι της.
Μου λείπει πάρα πολυ, αλλά ειδικότερα τώρα σε αυτό το νέο μου πολιτικό ξεκίνημα, για το οποίο τόσο με προετοίμαζε (αν και εγώ της έλεγα πάντα ότι δε με ενδιαφέρει.. που να το ήξερα) και τόσο πολύ θα ήθελε να είχε δει με τα ίδια της τα μάτια.
Αν μπορεί να πει κανείς ότι έχω οτιδήποτε ενάρετο στην ανατροφή μου και το χαρακτήρα μου, αυτό το οφείλω στη μητέρα μου και αυτό προσπαθώ να το περάσω και στη μικρή μου, τη νεότερη Χριστιάνα. Με αυτόν τον τρόπο η μαμά μένει ζωντανή στην πραξη μέσα στο σπίτι μας και στην οικογένειά μας.
Μαμά μας λείπεις. Σε θυμόμαστε.
Το παρακάτω τραγούδι είναι ένα από τα αγαπημενα μου, γραμμένο από τον κουμπάρο μας Λάκη Παπαδόπουλο, πάνω στη μελωδία του Se le cose stanno cosi του Sergio Endrigo”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ