Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Φταίει η ειλικρίνεια και ο παρορμητισμός μου, τι το ήθελα και το είπα;”

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Σταματίνα Τσιμτσιλη απαντά στα σενάρια που την θέλουν να παρουσιάζει βραδινή εκπομπή.…

tsimtsili1703

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Σταματίνα Τσιμτσιλη απαντά στα σενάρια που την θέλουν να παρουσιάζει βραδινή εκπομπή. Αναφορικά με την εκπομπή που παρουσιάζει σημείωσε: «Δεν πίστευα ότι το Happy Day θα έκλεινε δεκαετία. Όταν ξεκινάς με χαμηλές προσδοκίες και δεν αγχώνεσαι συμβαίνουν τα καλύτερα».

Στα σενάρια που την θέλουν να παρουσιάζει βραδινή εκπομπή απάντησε: «Φταίει η ειλικρίνεια και ο παρορμητισμός μου, που λες τι το ήθελα και το είπα; Όντως έγινε μία κουβέντα με το κανάλι εκείνη την περίοδο, παρόμοιες συζητήσεις έχουμε κάνει κι άλλες φορές και δεν κατέληξαν κάπου».

Και συνέχισε συμπληρώνοντας ότι όλα είναι θέμα χρόνου, «αν τη στιγμή που γίνει η πρόταση δεν θα λειτουργήσει εις βάρος του Happy Day ή της οικογένειας μου , τότε θα το συζητούσα», παραδέχθηκε η παρουσιάστρια.

Για τον συνεργάτη της Δημήτρη Παπανώτα σχολίασε: «Αν κάποιος προσδιόρισε τον Δημήτρη ως πανεπλίστα, ίσως γι’ αυτό να ενοχλήθηκε» και εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή «οι συνεργάτες μου από δική μου επιθυμία δεν νιώθουν δεύτεροι στην σειρά».

Ερωτηθείσα για τον Γιώργο Λιάγκα γιατί έχει βρεθεί φέτος «στο μάτι του κυκλώνα» απάντησε: «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει έντονο χαρακτήρα, του αρέσει να εκφέρει γνώμη και να επιχειρηματολογεί και του το αναγνωρίζω. Ο κόσμος θέλει να βλέπει ανθρώπους που λένε την άποψή τους».

Καταλήγοντας αποκάλυψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι έχει πει ”όχι” σε άλλες επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί, γιατί είναι συναισθηματική και δένεται με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι αυτό δεν είναι πάντα καλό.

Πηγή: zappit.gr