ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΣταματημό δεν έχουν οι απόπειρες εξαπάτησης – “Στόχος” επαγγελματίας του Μενιδίου αυτή την φορά

Σταματημό δεν έχουν οι απόπειρες εξαπάτησης – “Στόχος” επαγγελματίας του Μενιδίου αυτή την φορά

Σταματημό δεν έχουν οι απόπειρες εξαπάτησης – “Στόχος” επαγγελματίας του Μενιδίου αυτή την φορά

Ξανά στο στόχαστρο επιτήδειων βρέθηκε σήμερα επιχείρηση στο Μενίδι του Δήμου Αμφιλοχίας όταν αυτοί επικοινώνησαν με επαγγελματία της περιοχής και με την πρόφαση ενοικίασης δωματίων αποπειράθηκαν να του αποσπάσουν χρήματα με υποτιθέμενη κατάθεση προκαταβολής που έγινε μέσω Alpha Bank.

Σημειώνεται ότι πριν από περίπου ένα μήνα, σε άλλη επιχείρηση της περιοχής, με την ίδια πρόφαση, επιτήδειοι αποπειράθηκαν να αποσπάσουν χρήματα μέσω Τράπεζας Πειραιώς και συγκεκριμένα με την εφαρμογή «λεφτά στο λεπτό».

Αναλυτικότερα, ένας άνδρας επικοινώνησε με επαγγελματία της περιοχής και εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την ενοικίαση δωματίων στο Μενίδι Αμφιλοχίας.

Έπειτα με τον επαγγελματία επικοινώνησε και μία γυναίκα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Μάλιστα εστάλη και μήνυμα στο κινητό του με ανακατεύθυνση σε έναν σύνδεσμο ο οποίος υποτιθέμενα θα τον οδηγούσε σε σελίδα της τράπεζας, ώστε να αποσπάσουν τα στοιχεία του και στη συνέχεια χρήματα από τον λογαριασμό του.

Παρατίθεται η φωτογραφία με το μήνυμα που εστάλη στον επαγγελματία της περιοχής και την οποία εκείνος κοινοποίησε στο karvasaras.gr, ώστε να γίνει γνωστό το περιστατικό και να αποτραπεί οποιαδήποτε μελλοντική πιθανή εξαπάτηση σε συναδέλφους του:

Ευτυχώς ο επαγγελματίας αντιλήφθηκε εγκαίρως την απόπειρα εξαπάτησης και οι επιτήδειοι δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία του και να του κλέψουν χρήματα από τον λογαριασμό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, αλλά και η τράπεζα.

Σε κάθε περίπτωση, για μία ακόμη φορά το Μενίδι Αμφιλοχίας βρίσκεται στο επίκεντρο μία τέτοιας απόπειρας εξαπάτησης, πράγμα που προκαλεί ανησυχία στους επαγγελματίες της περιοχής ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου.

Κατερινόπουλος: «Δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την Ασφάλεια Πατρών»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →