ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΣτα… θρανία για εξετάσεις

Στα… θρανία για εξετάσεις

Το  βράδυ της περασμένης Δευτέρας οι διαιτητές της Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχαν στις γραπτές εξετάσεις με θαματολογία τον κανονισμό ποδοσφαίρου. Η διαδικασία αφορούσε τους ‪‎μη αξιολογημένους ‎διαιτητές και ‪‎Παρατηρητές του ‪‎Συνδέσμου Διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας. Οι εξετάσεις έγιναν στα πρότυπα των εξετάσεων που διενεργεί κάθε καλοκαίρι στα κεντρικά σεμινάριά της η Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΟ, με20 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, από  ύλη 800 ερωτήσεων και  ανώτερο όριο λαθών τις 6 έξι λανθασμένες απαντήσεις. Το παρών έδωσαν  τα τρία μέλη της Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ,  Βασίλης Νικολέτας, ΣπύροςΤομαράς, Παναγιώτης Καψάλης, όπως και ο Γυμναστής των διαιτητών της ΕΠΣΝΑ Γιώργος  Κωνσταντίνου, ο οποίοι ηταν και επιτηρητές. Οι εξετάσεις έλαβαν χώρα σε τρεις αίθουσες του 4ου Γυμνασίου Αγρινίου.

 

Για πρωτάθλημα και Κύπελλο

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΝΑ  ανακοινώθηκε  ότι το Σαββατοκύριακο  11-12 Οκτωβρίου τα πρωταθλήματα της Αιτωλοακαρνανίας θα συνεχιστούν κανονικά, με τους αγώνες που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την 4-5 Οκτωβρίου,  οι οποίοι αναβλήθηκαν μετά από απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανού. Εκρεμμεί ο εκ νέου ορισμός των αγώνων.

Παράλληλα  η κλήρωση των αγώνων της β’  φάσης του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας θα γίνει την Τρίτη 7 Οκτωβρίου  και ώρα 18:00, σε αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr