Στα «σκαριά» ο μέσος

Πληροφορίες που βγαίνουν από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν σχεδόν «κλεισμένη» την συμφωνία με τον χαφ που ανέφερε ο Χάβος σε πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου. Δεν είναι ο μόνος παίκτης που απασχολεί τον Παναιτωλικό, έχουν προταθεί κι άλλοι, όμως δεν θα γίνει καμία κίνηση εάν δεν οριστικοποιηθεί η κατάσταση με παίκτες που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ.

Πάντως την περίπτωση του χαφ χειρίζεται αποκλειστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γ. Μπελεβώνης, με την έγκριση του προπονητή του Παναιτωλικού δεδομένη. Ο παίκτης προτάθηκε από ατζέντη που εμπιστεύεται ο  Μπελεβώνης, ο Χάβος είδε DVD του ποδοσφαιριστή και τον ενέκρινε. Το όνομά του γνωρίζουν μόνο οι Μπελεβώνης, Κωστούλας και Χάβος, οπότε δεν έχει διαρρεύσει κι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό ύψος της συμφωνίας. Ουσιαστικά ο Κωστούλας έχει αποφασίσει να δοθούν τα χρήματα που απαιτούνται και όσο ο χρόνος δεν πιέζει γίνονται διαπραγματεύσεις  να πέσουν οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή. Αν και προς το παρόν δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, στην ΠΑΕ κρίνουν ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα «παζαρεύοντας»  και μάλιστα με την βεβαιότητα πως παρακολουθούν στενά την υπόθεση για να μην χαθεί.

 

Η «ζυγαριά»

Ο Μαρτίνες συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παραχωρηθεί κι αυτό θα σηματοδοτήσει αλλαγές στα μεταγραφικά πλάνα. Στα γραφεία του Παναιτωλικού υπάρχουν πολλές προτάσεις για μεταγραφικές επιλογές και ορισμένες απ’ αυτές που αφορούν ποδοσφαιριστές  από το εξωτερικό έχουν κριθεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Ο Χάβος δεν θέλει να γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, όχι πάνω από δύο, αλλά οι παίκτες που (για διάφορους λόγους) συγκεντρώνουν πιθανότητες να αποχωρήσουν είναι περισσότεροι. Έτσι με την επιστροφή των παικτών θα γίνει συζήτηση με όσους βρίσκονται σ’ αυτή τη «λίστα», ενώ πρώτα «ζυγιστεί» το συμφέρον της ομάδας ανάλογα με το κόστος (και την αναμενόμενη) αγωνιστική προσφορά. Δεν θέλουν, στην ΠΑΕ, να αποκτηθούν πιο ακριβοί παίκτες χωρίς την βεβαιότητα πως θα προσφέρουν και περισσότερα από τους υπάρχοντες. Στο θέμα του επιθετικού όλα φαίνονται ρευστά, αν και δεν προκύπτουν ασφαλείς πληροφορίες. Ίσως δε και οι άνθρωποι της ΠΑΕ να μην έχουν καταλήξει κάπου, καθώς πρόσφατα υπήρξε η σκέψη να δουν στα επόμενα ματς την πορεία των Μορένο και Βασιλείου.

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr