ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΣτα «σκαριά» και ο Γοδόι

Στα «σκαριά» και ο Γοδόι

ΓΟΔΟΙΟ Φερνάντο Γοδόι ήλθε πριν ένα χρόνο στον Παναιτωλικό και ήταν φανερό από την αρχή πως «κέρδισε» του ανθρώπους της ομάδας. Ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο 25ο έτος της ηλικίας του και οι διοικούντες τον Παναιτωλικό περιμένουν πολλά απ’ αυτόν φέτος. Έχουν μάλιστα διαρρεύσει ότι σκοπεύουν να κάνουν επέκταση του συμβολαίου του Αργεντινού που αρχικά είχε υπογράψει για δύο χρόνια (έως τον Ιούνιο του 2015).

Το σκεπτικό της κίνησης αυτής δεν έχει γίνει γνωστό, όπως ούτε για τον Μαρτίνες που ήδη από προχθές υπέγραψε ως το καλοκαίρι του 2016. Βάσει απλής λογικής οι άνθρωποι του Παναιτωλικού προσβλέπουν σε δύο κατευθύνσεις: να εξασφαλίσουν την παρουσία των παικτών για περισσότερο χρόνο λόγω της αξίας τους και παράλληλα να μπορούν εγείρουν χρήματα στην περίπτωση που κάποια πιο φιλόδοξη ομάδα τους θελήσει. Προφανώς έχουν πεισθεί πως δεν θα βρουν εμπόδια εάν ο Παναιτωλικός θελήσει για κάποιο λόγο  να «σπάσουν» νωρίτερα το συμβόλαιό τους. Το τελευταίο  έχει συχνά φέρει σε αδιέξοδο την ΠΑΕ και ήδη υφίσταται με άλλον ποδοσφαιριστή.

Να θυμίσουμε, πάντως, ότι η Διοίκηση του Παναιτωλικού εκτός των δύο Αργεντινών έχει επεκτείνει χρονικά τα συμβόλαια στους Μύγα, Παπουτσογιαννόπουλο και Μήλιο, προφανώς με  το ίδιο σκεπτικό.

Στιο μεταξύ για χθες ήταν προγραμματισμένη η άφιξη του  Έρικ Μορένο για  να υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο και ενώ ο Χάβος θέλει να διαπιστώσει πόσο άμεσα μπορεί να τον υπολογίζει.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες εξετάζονται «ευκαιρίες» στην ποδοσφαιρική αγορά, για παίκτες που είναι ελεύθεροι και μπορούν να υπογράψουν έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Προϋποθέσεις για να προχωρήσει οτιδήποτε το χαμηλό κόστος και  η βεβαιότητα ότι ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από τους υπάρχοντες. Άλλωστε κανείς στην ομάδα δεν εγκαταλείπει την ιδέα της από τώρα ενσωμάτωσης του Βασιλείου, αντίθετα υπάρχει αισιοδοξία πως ο επιθετικός του Λεβαδειακού θα κερδίσει την προσφυγή και θα μείνει ελεύθερος άμεσα.

Ο Γιώργος Κούσας συγκέντρωσε το 49% των ψήφων στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναιτωλικός  και αναδείχτηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο παιχνίδι  με τον Ολυμπιακό.  Η απονομή του βραβείου θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής από τον αντιπρόσωπο της εταιρίας JACOBS Espresso, κ. Χριστόφορο Στούμπο.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr