ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣτα πρώτα έργα του «Αντώνης Τρίτσης» ο αγωγός της ύδρευσης από το Καστράκι

Στα πρώτα έργα του «Αντώνης Τρίτσης» ο αγωγός της ύδρευσης από το Καστράκι

Στα πρώτα έργα του «Αντώνης Τρίτσης» ο αγωγός της ύδρευσης από το Καστράκι

Στα πρώτα που έργα που εντάσσονται στο νέο πρόγραμμα που αφορά τα έργα της Αυτοδιοίκησης εντάσσεται το μεγάλο έργο ύδρευσης του δήμου Αγρινίου που αφορά την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού υδροδότησης από το Φράγμα Καστρακίου  προϋπολογισμού 17,7 εκατ. ευρώ.

Αυτό έγινε γνωστό σήμερα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, όπου ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το νέο πρόγραμμα έργων, δράσεων ανάπτυξης και αλληλεγγύης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης», που αφορά δημόσιες επενδύσεις ύψους 2,5 δισ. ευρώ, μέσω των οποίων εκτιμάται ότι θα δημιουργηθούν 40.000 νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα ανακοινώθηκαν τα 20 μεγαλύτερα έργα σε όλη τη χώρα που είχαν σχεδιαστεί και ενταχθεί στο πρόγραμμα “ΦιλόΔημος” αλλά δεν είχαν διασφαλισμένους πόρους κάτι το οποίο εξασφαλίζεται απόλυτα, πλέον, με το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Σε αυτά περιλαμβάνεται και το μεγάλο έργο ύδρευσης του δήμου Αγρινίου, το οποίο πρόκειται να λύσει πλειάδα προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο δήμος Αγρινίου σχετικά με την ποσότητα του νερού και τις συχνές βλάβες του δικτύου. Επιπλέον το συγκεκριμένο έργο πρόκειται να καταστήσει λειτουργικά έργα ύδρευσης, που κατασκευάστηκαν κατά την προηγούμενη προγραμματική περιόδο και αφορούσαν δημοτικές ενότητες στην περιφέρεια του δήμου Αγρινίου.
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr