Στ. Κασσελάκης για Τέμπη: Τσιμέντο στον τόπο του εγκλήματος, τσιμέντο και στις ευθύνες

«Την ώρα που ο φασισμός προσπαθούσε να επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε χρόνο ούτε για μία δήλωση καταδίκης. Η έγνοια του ήταν…

6147531-scaled-1

«Την ώρα που ο φασισμός προσπαθούσε να επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε χρόνο ούτε για μία δήλωση καταδίκης. Η έγνοια του ήταν αλλού: Πώς θα κλείσει άρον άρον τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, πώς θα συγκαλύψει το έγκλημα των Τεμπών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδροε του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη:

Την ώρα που ο φασισμός προσπαθούσε να επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε χρόνο ούτε για μία δήλωση καταδίκης.

Η έγνοια του ήταν αλλού:
Πώς θα κλείσει άρον άρον τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, πώς θα συγκαλύψει το έγκλημα των Τεμπών.

Ο πρωθυπουργός φέρει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την απώλεια 57 ανθρώπων, που χάθηκαν επειδή δεν υπήρχε σύστημα σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης μετά το 2019.

Έχει όμως την αποκλειστική ευθύνη για τη συγκάλυψη του εγκλήματος.
Τσιμέντο στον τόπο του εγκλήματος, τσιμέντο και στις ευθύνες.

Όλοι ξέρουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει σκανδαλωδώς τον Κώστα Καραμανλή επειδή η τύχη του ενός είναι άμεσα συνδεδεμένη με την τύχη του άλλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με το πόρισμά του δε ζητάει προανακριτική, αλλά την παραπομπή στην τακτική Δικαιοσύνη του Κώστα Αχ. Καραμανλή, καθότι έχει τελέσει αδικήματα δια παραλείψεως και δεν ισχύει γι’ αυτόν ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

Δυναμώστε το αίτημα για Δικαιοσύνη.
Για να μην έχουν πια τη δυνατότητα τα τζάκια να αλληλοστηρίζονται σε βάρος μας.
Η Ελλάδα θα γίνει κράτος δικαίου, θέλουν δε θέλουν».

Πηγή: ertnews.gr