ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαραπολιτικαΣτ.Κασσελάκης: Ανέβηκε σε τρακτέρ Στάγερ στην Ημαθία και αυτός άκουσε «Στάλιν» (video)

Στ.Κασσελάκης: Ανέβηκε σε τρακτέρ Στάγερ στην Ημαθία και αυτός άκουσε «Στάλιν» (video)

Στ.Κασσελάκης: Ανέβηκε σε τρακτέρ Στάγερ στην Ημαθία και αυτός άκουσε «Στάλιν» (video)

Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε η κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, να ανέβει σε τρακτέρ σε μπλόκο αγροτών στην Ημαθία το απόγευμα του Σαββάτου με τη Νέα Δημοκρατία να κάνει λόγο για «ιστορία που επαναλαμβάνεται ως φάρσα» δεδομένου ότι στο παρελθόν το ίδιο είχε κάνει και ο προκάτοχός του, Αλέξης Τσίπρας.

Όπως φαίνεται σε βίντεο του verianet.gr ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όταν ανέβηκε στο τρακτέρ ρώτησε να μάθει τη μάρκα του αλλά ενώ του απάντησαν ότι είναι Στάγερ, εκείνος, όπως είπε στους αγρότες, τους απάντησε «εγώ άκουσα Στάλιν και σκέφτηκα τι λέει εδώ περα».

«Είστε αδικημένοι, έχετε κάθε δίκιο να είστε εξοργισμένοι, να είστε στα μπλόκα» είπε στους αγρότες ο κ. Κασσελάκης, ενώ δεσμεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα σταθεί με κάθε τρόπο δίπλα τους στον αγώνα που δίνουν.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε χθες μέχρι αργά τα μπλόκα των αγροτών, οδεύοντας προς τη Δυτική Μακεδονία καθώς σήμερα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο, κατά σειρά, Περιφερειακό Συνέδριο του κόματος στην Κοζάνη, με στόχο την ανάδειξη των προτάσεων του κόμματος για τη Δυτική Μακεδονία.

protothema.gr

Μαξίμου: «Γκάζι» στις μεταρρυθμίσεις και αυξήσεις εισοδημάτων

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ