Σπύρος Μαρτίκας: «Μάλλον ήρθε η ώρα να της κάνω ένα παιδί» – Η on camera αντίδραση της Βρισηίδας Ανδριώτου»

«Ο Τζέιμς παίζει πολύ καλά το παιχνίδι του. Επιβάλλεται να υπάρχει και ένας ευφυής εκεί μέσα, έχει αλλάξει όλες τις ισορροπίες». Δηλώσεις στην κάμερα του…

martikas

«Ο Τζέιμς παίζει πολύ καλά το παιχνίδι του. Επιβάλλεται να υπάρχει και ένας ευφυής εκεί μέσα, έχει αλλάξει όλες τις ισορροπίες».

Δηλώσεις στην κάμερα του I Love ΣουΚού έκαναν από κοινού ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Το γνωστό ζευγάρι συνάντησε ο ρεπόρτερ Αλέξανδρος Ρούτας σε κοσμική του έξοδο το βράδυ του Σαββάτου (2/3), όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού αλλά και μίας ακόμη συμμετοχής τους στο Survivor.

«Μάλλον ήρθε η ώρα να της κάνω ένα παιδί, δεν γίνεται αυτό. Μέχρι το παιδί υπάρχει μία διαδικασία. Και πρόταση γάμου και τα λοιπά. Είμαι παλιάς κοπής άντρας αλλά πολύ εκσυγχρονισμένος», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Όποτε έρθει ένα παιδί, με το καλό να έρθει. Δεν είναι ότι βιάζομαι αλλά τα λατρεύω τα παιδιά», δήλωσε από την πλευρά της η Βρισηίδα Ανδριώτου, τονίζοντας πως μία ακόμη συμμετοχή στο Survivor είναι απίθανη.

«Να τονώσουμε λίγο παραπάνω την τηλεθέαση; Κοίτα, θεματάκια υπάρχουν, ψωμί υπάρχει. Το θέμα είναι ότι τα παιδιά δεν αρπάζουν τις ευκαιρίες και οι ευκαιρίες που τους δίνονται είναι αδιανόητα καλές», απαντά σε ερώτηση για το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Ο Τζέιμς παίζει πολύ καλά το παιχνίδι του. Επιβάλλεται να υπάρχει και ένας ευφυής εκεί μέσα, έχει αλλάξει όλες τις ισορροπίες», συμπληρώνει ο γνωστός φαρμακοποιός.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων, ο Σπύρος Μαρτίκας επιβεβαίωσε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος στεναχωρήθηκε που η συνεργασία του με το J2US τελικά δεν ευοδώθηκε, ενώ σημειώνει για την αποχώρηση της Έλενας Αμανατίδου από το Survivor: «αποχώρησε ή την έδιωξε η Δαλάκα;».

Πηγή: zappit.gr