ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου απαντούν στον Λάμπρο Κωνσταντάρα: “Εμείς έχουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα”

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου απαντούν στον Λάμπρο Κωνσταντάρα: “Εμείς έχουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα”

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου απαντούν στον Λάμπρο Κωνσταντάρα: “Εμείς έχουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα”

“Ο Λάμπρος μίλησε με απαίσιους χαρακτηρισμούς για την ευφυΐα του. Λογικό δεν είναι να απαντάει ο Σπύρος;”.

Τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική τους έξοδο το βράδυ της Παρασκευής (9/2). Το γνωστό ζευγάρι ρωτήθηκε για τα πρόσφατα σχόλια που έκανε σε βάρος του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, τονίζοντας πως «ο φαρμακοποιός είναι απεγνωσμένος για δημοσιότητα».

«Ξέρεις τι μπορεί να τον ενοχλεί; Εκείνος είναι κάθε μέρα στην τηλεόραση, εμείς είμαστε μια στο τόσο και έχουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα και απήχηση από εκείνον», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Εμένα με ενοχλεί η υποκρισία. Σχολίασαν όλοι τι είπε ο Σπύρος αλλά κανείς δεν γύρισε να δείξει με το δάχτυλο έναν Λάμπρο Κωνσταντάρα που θεωρείται δημοσιογράφος που όλοι τον εκτιμάνε, να μιλήσει τόσο άσχημα για τον Σπύρο Μαρτίκα. Τι ήταν αυτό που τον πείραξε; Στον Λάμπρο απευθυνθήκαμε; Όχι. Ο Σπύρος μιλούσε για άλλον άνθρωπο», σχολίασε από την πλευρά της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ο Λάμπρος μίλησε με απαίσιους χαρακτηρισμούς για την ευφυΐα του. Κανείς δεν γύρισε να μιλήσει για τα λόγια του Λάμπρου προς τον Σπύρο», τονίζει η πρώην παίκτρια των reality.

«Η υποκρισία απαντάται με ειλικρίνεια, αν η ειλικρίνεια ενοχλεί ή πονάει, μη ρωτάτε. Αν ενοχλείται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ας μη με ενοχλεί. Ρωτήστε τον ίδιο με τι ενοχλείται για να μην πέφτει άλλο το επίπεδό του. Να μας εξηγήσει γιατί και εγώ αναρωτιέμαι», τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Λογικό δεν είναι να απαντάει ο Σπύρος; Ας το βρει ο ίδιος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τι τον ενοχλεί. Ας μην μιλάει έτσι», επισήμανε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ