ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣπύρος Μαρτίκας για Άρη Σοϊλέδη: «Εύχομαι να μπει στο Survivor για να ηρεμήσουμε»

Σπύρος Μαρτίκας για Άρη Σοϊλέδη: «Εύχομαι να μπει στο Survivor για να ηρεμήσουμε»

Σπύρος Μαρτίκας για Άρη Σοϊλέδη: «Εύχομαι να μπει στο Survivor για να ηρεμήσουμε»

Στην εκπομπή «Fay’s Time» μίλησαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Το αγαπημένο ζευγάρι απάντησε και για τον Άρη Σοϊλέδη.

«Γιατί ο Άρης Σοϊλέδης υποτιμάει τόσο πολύ τον εαυτό του; Πρέπει να ξέρει ότι έχω κάνει τα πάντα για να χτυπήσει το τηλέφωνό του, έχω ενοχλήσει όλη την παραγωγή. Έχω χρησιμοποιήσει ότι μέσον έχω για να μπει ο Άρης στο παιχνίδι, έχω κάνει τα πάντα. Εύχομαι να το καταφέρει για να ηρεμήσουμε.

Ξέρει πολύ καλά ο Άρης ότι γνωρίζω, αν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό του. Τι να πω μαζί του; Με τέτοια θρασύτητα που μίλησε για την υπόληψή μου, ας έρθει μαζί μου μια βόλτα να κυκλοφορήσουμε μαζί να δει την εκτίμησή μου από τον κόσμο», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε από την πλευρά της: «Το πόσο εκτιμάει ο κόσμος τον Σπύρο, θα μπορούσε να το καταλάβει ο Άρης από τις 24 φορές που έμεινε ο Σπύρος στο παιχνίδι, ενώ αυτός έχασε στο παιχνίδι. Οπότε, θα μπορούσε και μόνο από εκεί να το καταλάβει την εκτίμηση του κόσμου προς τον Σπύρο. Μόνο αυτό, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για τον Άρη Σοϊλέδη, ευχαριστούμε».

Πηγή εικόνας: NDP

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ