ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣπύρος Κωνσταντάρας: «Ο Νίκος Δένδιας δείχνει το δρόμο….!»

Σπύρος Κωνσταντάρας: «Ο Νίκος Δένδιας δείχνει το δρόμο….!»

Σπύρος Κωνσταντάρας: «Ο Νίκος Δένδιας δείχνει το δρόμο….!»

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας με την οποία συγχαίρει τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια για την στάση του κατά την συνάντηση του με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Αναλυτικά:

Τον Νίκο Δένδια είχα την τύχη να τον γνωρίσω όταν ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας και υπήρξε εκείνος που στην πρώτη επαφή μας το 2014 ,διέταξε την παραχώρηση στο δήμο Θέρμου του παροπλισμένου στρατιωτικού αεροσκάφους Μιράζ , για να γίνει το Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων .

Κατόπιν σε ανταπόδοση της αμοιβαίας εκτίμησης και φιλίας επισκέφτηκε το 2017 ως Βουλευτής τον δήμο Θέρμου , σε εκδήλωση τιμής προς τους Αεροπόρους μας , την παραμονή των εγκαινίων του Μνημείου κάνοντας μας εξαιρετική τιμή.

Σήμερα όλοι οι Έλληνες αισθάνονται υπερηφάνεια για την εθνική του στάση απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα , αλλά και για τις επιτυχίες του ως υπουργού Εξωτερικών , στην οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Αίγυπτο, στην ακύρωση του Τουρκολυβικού μνημονίου , στην επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο .Όλοι ενωμένοι οι Έλληνες θα πετύχουμε . Ο Νίκος Δένδιας δείχνει το δρόμο ….!

Εφημερίδα Συνείδηση

Αυτό ίσως είναι το σημαντικότερο έργο της Περιφέρειας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr