ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣπύρος Αδάμης: Υποψήφιος στην πρώην ΝΟΔΕ (Δ.Ε.Ε.Π.) Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας

Σπύρος Αδάμης: Υποψήφιος στην πρώην ΝΟΔΕ (Δ.Ε.Ε.Π.) Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας

Σπύρος Αδάμης: Υποψήφιος στην πρώην ΝΟΔΕ (Δ.Ε.Ε.Π.) Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας

Ο Σπύρος Αδάμης θα είναι υποψήφιος στην πρώην ΝΟΔΕ (Δ.Ε.Ε.Π.) Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, αφού όπως λέει ο ίδιος σε δήλωσή του με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης αλλά και της ανάδειξης των προβλημάτων του τόπου μας σε όλα τα επίπεδα, αποφάσισε να συμμετέχει στις εσωκομματικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, να δικεδικήσει την προεδρία της Δ.Ε.ΕΠ

Συγκεκριμένα στη γραπτή δήλωσή του αναφέρει:

ΣΠΟΥΔΑΣΑ παιδαγωγικά και υπηρετώ την παιδεία σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Είμαι δάσκαλος της τάξης και θα παραμείνω για ΠΑΝΤΑ. Η διδασκαλική μου πορεία ξεκίνησε σε  ολιγοθέσια δυσπρόσιτα σχολεία και στη συνέχεια σε σχολεία Ρομά και πολυθέσια.

Στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ξεκίνησα από τα μαθητικά χρόνια  (ΜΑ.ΚΙ) και συνέχισα στο φοιτητικό κίνημα (ΔΑΠ. ΝΔ.Φ.Κ)ως συνδικαλιστής. Βρέθηκα στην πρωτοπορία του κινήματος νεολαίας. Διατέλεσα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας, μέλος της ΚΕ ΟΝΝΕΔ ,μέλος της ΚΕ Νέας Δημοκρατίας. Η πολιτική μου διαδρομή κατέληξε με την υποψηφιότητά μου ως βουλευτής στις εκλογές του 2007.

Στον ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ από την πρώτη χρονιά έως σήμερα αναμείχθηκα ενεργά στο συνδικαλιστικό χώρο του κλάδου με την παράταξη της ΔΑΚΕ, διεκδικώντας δυναμικά τα δικαιώματα των συναδέλφων, ως πρόεδρος  της Νομαρχιακής ΔΑΚΕ, ως πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών, αλλά και ως μέλος του  ΔΣ.

Στην ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ εκλεγμένος 12 χρόνια στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και 8 χρόνια στον Δήμο Αγρινίου. Διατέλεσα Πρόεδρος σχολικής επιτροπής ΠΕ ενώ για ένα χρόνο ήμουν αντιδήμαρχος πρασίνου και αυτεπιστασίας .

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ είναι πάντα ξεκάθαρες με απόψεις, προτάσεις, ιδέες και οράματα για τον τόπο και την πορεία του στο αύριο. Δεν συμβιβάστηκα ποτέ με βολέματα και διαπλεκόμενα.  Ο λόγος μου είναι δημόσιος και πλουραλιστικός  χωρίς παρωδίες, μονομέρειες και προκαταλήψεις. Σεβάστηκα πάντα την ψυχή και την ψήφο  του λαού μας και ΠΑΝΤΑ με ΕΥΘΥΝΗ για το χρέος μου, λογοδοτούσα στην κοινωνία.

Με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης αλλά και της ανάδειξης των προβλημάτων του τόπου μας σε όλα τα επίπεδα , αποφάσισα να συμμετέχω στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου διεκδικώντας την προεδρία της Δ.Ε.Ε.Π

Σας καλώ λοιπόν να κουβεντιάσουμε ξανά για πολιτική, σε ένα δρόμο ενωτικό χωρίς διχασμούς, βιλαέτια και μονομέρειες. Αποκλειστικός στόχος και σκοπός είναι η ενότητα του χώρου,η ενδυνάμωση του συνδικαλισμού και η πρώθηση και επίλυση στο βαθμό που είναι εφικτό, συσσωρευμένων προβλημάτων .

Οι “Αργοναύτες” ανανέωσαν με την αθλήτρια Ρούλα Λέρη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr