Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ: Διχασμένη η ΝΔ – Σε αδιέξοδο ο Κασσελάκης

Τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο και την τεκνοθεσία, επανέλαβε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας…

cf80ceb1cf83cebfceba

Τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο και την τεκνοθεσία, επανέλαβε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Αλφόνσο Βιτάλη στην εκπομπή «Σε Ρυθμούς Επικαιρότητας».

Ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε ότι ως ΠΑΣΟΚ διαχρονικά έχουμε αυτές τις αντιλήψεις, δεν ανεχόμαστε όμως την υποκρισία την Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Θα αποτιμήσουμε με ψυχραιμία το νομοσχέδιο όταν έλθει στη Βουλή. Είμαστε θετικοί να αισθανθούν όλοι και κυρίως τα παιδιά ίσοι απέναντι στο Νόμο και το Κράτος, υπογράμμισε.

«Όταν κατατεθεί το νομοσχέδιο θα το αποτιμήσουμε και θα τοποθετηθούμε με θετικό τρόπο» τόνισε , ενώ ερωτηθείς τι σημαίνει ότι «δεν θα δέσουμε τα κορδόνια του Μητσοτάκη», είπε πως αυτό έχει να κάνει με την ευρύτερη πολιτική κριτική, «εμείς με τα ανθρώπινα δικαιώματα και το Κράτος Δικαίου δεν παίζουμε». Τόνισε πως η Κυβέρνηση πριμοδοτεί την αποχή των βουλευτών και ότι «η ΝΔ είναι βαθιά διχασμένη» στο θέμα της ισότητας του γάμου και της τεκνοθεσίας.

Ο κ. Σπυρόπουλος άσκησε σκληρή κριτική στον κ. Κασσελάκη για τα όσα ανέφερε περί «εκβιαζόμενου» Ανδρουλάκη στο θέμα των υποκλοπών. Όπως είπε υιοθέτησαν λογική και ρητορική που χρησιμοποιήθηκε και στο διαδίκτυο από ακροδεξιούς , τόνισε πως ο κ. Κασσελάκης βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο και πως στην περίοδο των υποκλοπών ήταν στην Αμερική και έγραφε άρθρα υπέρ του κ. Μητσοτάκη.

Πηγή: ertnews.gr