ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΣπύρος Σκλαβενίτης: Απάντηση για την σύλληψη και τις παραβάσεις περί όπλων, αρχαιοτήτων κλπ

Σπύρος Σκλαβενίτης: Απάντηση για την σύλληψη και τις παραβάσεις περί όπλων, αρχαιοτήτων κλπ

Σπύρος Σκλαβενίτης: Απάντηση για την σύλληψη και τις παραβάσεις περί όπλων, αρχαιοτήτων κλπ

Η πρόσφατη σύλληψη ημεδαπού  από την αστυνομία για παραβάσεις των νομοθεσιών περί όπλων, αρχαιοτήτων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων στη Λευκάδα,συνοδευόταν και από το σχετικό επίσημο  δελτίο τύπου της αστυνομίας (εδώ) το οποίο και δημοσιεύσαμε. Παρακάτω δημοσιεύουμε την επιστολή του ενδιαφερόμενου ο οποίος καταθέτει τη δική του άποψη.

Αγαπητοί δημοσιογράφοι ή υπόθεση για την οποία δόθηκε μεγάλη έκταση πρέπει να σας ενημερώσω ότι έχει καταλήξει στο μονομελές πλημμελειοδικείο. Αυτό έγινε γιατί τα αντικείμενα αυτά που είχα ως μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης συλλογής είναι δικά μου και έχουν αποκτηθεί με πολύ μεράκι γνώση κόπο και χρήμα. Βλέπετε η Ελληνική δικαιοσύνη έχει διαχωρίσει τους συλλέκτες από τους τρομοκράτες και τους αρχαιοκαπηλους. Όσον αφορά τα κατασχεθέντα αντικείμενα ευτελούς αξίας με το πέρας της διαδικασίας θα περιέλθουν και πάλι στην κατοχή μου με τις προβλεπόμενες άδειες. Θα ήθελα λοιπόν να σάς ευχαριστήσω για την αντικειμενικότητα με την οποία προσεγγίσατε το θέμα .
Υ.Γ Οι άνθρωποι δεν κινδυνεύουν από διασώστες τής πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά από όλους αυτούς που κακόβουλα περιμένουν στη γωνία τον καθένα μας. Σκλαβενίτης Σπύρος.

lefkadapress.gr

Έσπασε τζάμια στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με πέτρες και συνελήφθη

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr