Αγρίνιο: Συγκινητικά εγκαίνια για το σπίτι της «Φλόγας»

Το δικό της «σπίτι» διαθέτει από σήμερα το παράρτημα της «Φλόγας» Αγρινίου, μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το Αγρίνιο και τον αγώνα των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια και των γονιών τους. Το σπίτι της Φλόγας έγινε πράξη  χάρη στην υποστήριξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση» Αγρινίου και του Πρόεδρου του κ. Θωμά Κουτσουπιά.

φλογα

Το δικό της «σπίτι» διαθέτει από σήμερα το παράρτημα της «Φλόγας» στο Αγρίνιο, μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το Αγρίνιο και τον αγώνα των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια και των γονιών τους. Το σπίτι της Φλόγας έγινε πράξη  χάρη στην υποστήριξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση» Αγρινίου και του Πρόεδρου του κ. Θωμά Κουτσουπιά.

 

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συλλόγου τελέστηκαν το πρωί της Κυριακής 12 Μαρτίου 2023 στην οδό Παπαϊωάννου 38 στο Αγρίνιο, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού.

Έτσι ο Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» απέκτησε τον δικό του χώρο για να στεγάσει την αγάπη της προς τα παιδιά, την προσφορά και την αλληλεγγύη της.

 

 

agriniotimes.gr

 

 

Πανεπιστήμιο Πατρών: Δέκατο στην αξιολόγηση της ΕΘΑΑΕ