ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣπήλιος Λιβανός: “Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος”

Σπήλιος Λιβανός: “Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος”

Σπήλιος Λιβανός: “Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος”

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Σπήλιος Λιβανός, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στον κ. Τσακαλώτο, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο ΣΥΡΙΖΑ και στους εισηγητές κα Αχτσιόγλου και κ. Σκουρλέτη, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΥΠΟΙΚ κ. Σταϊκούρα.

1. Ως προς τις αιτιάσεις του κ. Σκουρλέτη και του κ. Τσακαλώτου για την προβολή της πρότασης δυσπιστίας στα ΜΜΕ σημείωσε:
“Η Εφημερίδα των Συντακτών, και φαντάζομαι ότι δεν εννοείται ότι η Εφημερίδα των Συντακτών είναι ένα όργανο προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης,  έχει 5ο τίτλο την πρόταση.

Η μόνη εφημερίδα που είχε πρώτο θέμα την τεράστια πολιτική κίνηση του κυρίου Τσίπρα, ήταν η Αυγή των 700 φύλλων, που κατέρριψε την ιστορία της τοποθετώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά μπροστά στον αγκυλωτό σταυρό.”
2. Για την ταύτιση ΣΥΡΙΖΑ-ΜΕΡΑ 25 ανέφερε: «Χθες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε τίποτα το αντισυνταγματικό στο νομοσχέδιο, σύρθηκε πίσω από τον κ. Βαρουφάκη για να βρει επιχειρήματα και σήμερα τον ξαναφέρνετε χωρίς να τολμήσετε να πείτε το όνομα του. Ταυτίζεστε με τον κύριο Βαρουφάκη διότι μαζί καταστρέψατε τη χώρα το 2015»
3. Ως προς την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ είπε:
“Συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ θα ακούσετε από 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ότι ο κύριος Τσίπρας ήταν αυτός ο οποίος κατήργησε την προστασία της πρώτης κατοικίας, ότι ο κύριος Τσίπρας ήταν αυτός που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του για να γίνουν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και οτι ο κύριος Τσίπρας ήταν αυτός που κυνηγά τον πρώην σύντροφο σας κ. Λαφαζάνη στα δικαστήρια.Πήγατε για μαλλί και θα βγείτε κουρεμένοι”

Χειμερινή ώρα από την Κυριακή – Ποιες αλλαγές προβλέπονται στο μέλλον

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr