ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΣπήλιος Λιβανός: Άνοιξε το σπίτι του και αντάλλαξε ευχές με εκατοντάδες φίλους του στο Μεσολόγγι (εικόνες)

Σπήλιος Λιβανός: Άνοιξε το σπίτι του και αντάλλαξε ευχές με εκατοντάδες φίλους του στο Μεσολόγγι (εικόνες)

Σπήλιος Λιβανός: Άνοιξε το σπίτι του και αντάλλαξε ευχές με εκατοντάδες φίλους του στο Μεσολόγγι (εικόνες)

Ο Σπήλιος Λιβανός, απέδειξε ότι μπορεί να έχει βρεθεί στα υψηλά κλιμάκια της πολιτικής, αλλά παραμένει ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.

Γι’ αυτό, αντί μιας τυπικής εκδήλωσης σε ένα ψυχρό χώρο, αποφάσισε να ανοίξει το σπίτι του για να ανταλλάξει ευχές με τους εκατοντάδες φίλους και ψηφοφόρους του ( οι παριστάμενοι λένε ότι πέρασαν πάνω από 2.500 άνθρωποι ), την περασμένη Κυριακή στο Μεσολόγγι.

Μαζί με τη σύζυγό του Δόμνα, η οποία ήταν άριστη οικοδέσποινα, τσούγκρισε ποτήρια, απάντησε στις αγωνίες των συμπολιτών του για τη δύσκολη συγκυρία που υπάρχει διεθνώς αλλά και στη χώρα μας και φυσικά είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει αναλυτικά για το ουσιαστικό και μετρήσιμο έργο του στην Αιτωλοακαρνανία, από τη θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Κάτι, που προφανώς αναγνωρίζουν οι συντοπίτες του, γι’ αυτό και ανταποκρίθηκαν με τόσο θέρμη.

Μεγάλο ενδιαφέρον, εκδηλώθηκε από τους παριστάμενους για ενημέρωση γύρω από τα εθνικά θέματα.  Βλέπετε, ο βουλευτής της ΝΔ είναι και αντιπρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής της Κ.Σ του ΝΑΤΟ και έχει ενημέρωση εκ των έσω.

Δείτε φωτογραφίες:

Μέλη και εργαζόμενοι του ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου έψαλαν τα κάλαντα στο δήμαρχο Αγρινίου

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ