ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣπήλιος Λιβανός: Ανοιχτοί στο διάλογο με ανοιχτά σχολεία

Σπήλιος Λιβανός: Ανοιχτοί στο διάλογο με ανοιχτά σχολεία

Σπήλιος Λιβανός: Ανοιχτοί στο διάλογο με ανοιχτά σχολεία

Ο Σπήλιος Λιβανός, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ & Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, απάντησε για τα επεισόδια έξω από την Βουλή στη μαθητική πορεία στον κ. Ραγκούση, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για την τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής: 

Για τις κατηγορίες για αστυνομική βία εις βάρος μαθητών: “Πράγματι κουκουλοφόροι ταραξίες έξω από τη Βουλή διατάραξαν για άλλη μία φορά τη ζωή της πρωτεύουσας και αμαύρωσαν την μαθητική πορεία, η οποία έχει ξεκινήσει ειρηνικά από τα Προπύλαια. Προφανώς δεν έχουνε σχέση οι δύο, δηλαδή οι κουκουλοφόροι με τους μαθητές. Και η αστυνομία, σε αντίθεση αυτά που είπατε κύριε Ραγκούση, κινήθηκε μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας, έκανε το καθήκον της, ενώ διακινδύνευσαν και πάλι τα παιδιά της αστυνομίας τη ζωή τους για να προστατεύσουν το σύνολο της κοινωνίας μας. Εύχομαι η θέση σας η προχθεσινή εδώ στη Βουλή, όπου στηρίξατε τις καταλήψεις, παρότι αυτές είναι παράνομες, να μην συνεχιστεί και σήμερα και να στηρίξετε τους κουκουλοφόρους έξω από τη Βουλή στους δρόμους της Αθήνας.”
Για τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις καταλήψεις: “Η θέση της κυβέρνησης και της υπουργού Παιδείας είναι σαφής: είναι ανοιχτοί στο διάλογο με ανοιχτά σχολεία. Εσείς τι λέτε;”

Δήμος Θέρμου: Ανακοίνωση για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr