ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣπ. Λιβανός για ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο ως κόμμα «αντί» μπορείτε να υπάρχετε

Σπ. Λιβανός για ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο ως κόμμα «αντί» μπορείτε να υπάρχετε

Σπ. Λιβανός για ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο ως κόμμα «αντί» μπορείτε να υπάρχετε

Σπ. Λιβανός για ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο ως κόμμα «αντί» μπορείτε να υπάρχετε

Η διαμαρτυρία των αγροτών του ΚΚΕ στο Αγρίνιο έγινε «επιχείρημα» κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Για έλλειψη προτάσεων και ρηχή αντιπολιτευτική κριτική κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, σε παρέμβασή του στη Βουλή απαντώντας στην Επίκαιρη Επερώτηση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφορικά με τις αυξήσεις που παρατηρούνται σε είδη πρώτης ανάγκης, αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα.

«Δεν επιδιώκετε την επίλυση των προβλημάτων γιατί χωρίς αυτά δεν έχετε αντιπολιτευτικό λόγο. Μόνο ως κόμμα «αντί» μπορείτε να υπάρχετε», σημείωσε χαρακτηριστικά και επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει παραστεί σε καμία από τις πέντε Συνδιασκέψεις για την ΚΑΠ που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Ο κ. Λιβανός χαρακτήρισε το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ προσχηματικό, επικαλούμενος το παράδειγμα των εκπροσώπων του ΚΚΕ, που βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στην ημερίδα του Υπουργείου στο Αγρίνιο, προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα  με τα αιτήματά τους. «Δεν έχει έρθει ούτε ένας βουλευτής σας, ούτε ένας εκπρόσωπος σας.  Από άλλα κόμματα έχουν έλθει. Και από το ΠΑΣΟΚ και από το ΚΚΕ προχθές στο Αγρίνιο. Δεν έρχεστε καν να συζητήσουμε. Στείλτε τουλάχιστον τις προτάσεις σας»

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

H Σακελλαροπούλου εγκαινίασε έκθεση του Χρ. Μποκόρου στην Καλαμάτα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr