ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣπ. Κωνσταντάρας: «Θριαμβολογούν» αποκρύπτοντας την αλήθεια

Σπ. Κωνσταντάρας: «Θριαμβολογούν» αποκρύπτοντας την αλήθεια

Σπ. Κωνσταντάρας: «Θριαμβολογούν» αποκρύπτοντας την αλήθεια

Η αθώωση Κασόλα και η ευκαιρία που δίνει ο Κωνσταντάρας

Σπ. Κωνσταντάρας : «Θριαμβολογούν» αποκρύπτοντας την αλήθεια

Ο Θεόδωρος Κασόλας αθωώθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο του Αγρινίου μετά τη μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος του ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας. Στην ανακοίνωσή του μάλιστα επανέλαβε την κριτική του για ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής από το Δήμαρχο.

Ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας απαντώντας υπογράμμισε ότι  ζήτησε να σταματήσει η ποινική διαδικασία στο δικαστήριο και να αθωωθούν οι κατήγοροι του για το έργο «Διαμόρφωση του προαυλίου Γυμνασίου Θέρμου.

Καλεί μάλιστα τη μείζονα αντιπολίτευση να δημοσιεύσει τα πρακτικά του Δικαστηρίου με τη δήλωσή του, διαφορετικά ο Σπ. Κωνσταντάρας καλεί την αντιπολίτευση να δοκιμάζει ξανά την εκλογική της τύχη.

Η δήλωση του δημάρχου Σπ. Κωνσταντάρα:

Στην δημοτική μας θητεία ως παράταξη της πλειοψηφίας κάνουμε τεράστιες προσπάθειες για συναίνεση , σύγκλιση με προτάσεις και διάλογο με όλες τις δημοτικές παρατάξεις του δήμου Θέρμου .

Στα πλαίσια αυτά ζήτησα ως δήμαρχος να σταματήσει η ποινική διαδικασία στο χθεσινό δικαστήριο και να αθωωθούν οι κατήγοροι μου για το έργο «Διαμόρφωση του προαυλίου Γυμνασίου Θέρμου» ,αφήνοντας γι αυτούς μόνο την αποδοκιμασία των πολιτών που ήταν η πλέον ηχηρή και αυθεντική απόδοση της δικαιοσύνης δια της ψήφου των , που τους κατέταξαν στο περιθώριο της πολιτικής.

Όμως σήμερα διαπίστωσα ότι «θριαμβολογούν» αποκρύπτοντας για μια ακόμα φορά την αλήθεια. Έχουν λοιπόν δυο ακόμα ευκαιρίες :

Μια να δημοσιοποιήσουν τα πρακτικά και την δήλωση μου στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου και την δεύτερη να ξαναδοκιμάσουν την εκλογική τους τύχη το 2023 !

Είμαστε εδώ και τους περιμένουμε με το έργο μας και τον πολιτικό μας πολιτισμό.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ούτε… με χιόνι δεν βλέπει άσπρη μέρα αυτή η χώρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr