ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣπ. Διαμαντόπουλος: Έρχεται «δύσκολη χρονιά» για το δήμο Μεσολογγίου

Σπ. Διαμαντόπουλος: Έρχεται «δύσκολη χρονιά» για το δήμο Μεσολογγίου

Σπ. Διαμαντόπουλος: Έρχεται «δύσκολη χρονιά» για το δήμο Μεσολογγίου

Για μια «δύσκολη χρονιά» που έρχεται για το δήμο Μεσολογγίου, προϊδεάζει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος, με αφορμή την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου.

Εστιάζει στα προβλήματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Πνευματικού Κέντρου και στα οικονομικά τους, αλλά και στον τομέα της παιδείας, υπογραμμίζοντας εκ νέου ότι «η δημοτική αρχή αρνείται να συνεργαστεί».

«Μένω όμως στην καταστροφική διαχείριση της Κοινωφελούς και του Πνευματικού. Στην εξαπάτηση δεκάδων οικογενειών. Και στην κληρονομιά των χρεών που θα παραλάβουμε.
30 και πλέον εργαζόμενοι στον αέρα με παράτυπες συμβάσεις. Οι οποίοι θα κινηθούν δικαστικά. Εύχομαι να κινηθούν και εναντίον εκείνων που τους εξαπάτησαν. Απόδειξη του ανωτέρου, στο νέο νομοσχέδιο δεν περιλαμβάνονται οι εν λόγω «εργασιακές» σχέσεις μιας και δεν υφίστανται στην πράξη. Και δεν απορροφούνται από το Δήμο μας» αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο νέος δήμαρχος Μεσολογγίου, ενώ σε σχέση με τα χρέη αναφέρει ότι 1,8 εκατ. είναι το χρέος μόνο στον ΕΦΚΑ και άνω των 200.000 η οφειλή στη ΔΕΗ των παιδικών σταθμών «που 7 χρόνια δεν πλήρωναν ρεύμα, αλλά κανείς δεν ήξερε τίποτα».

Παράλληλα ο Σπ. Διαμαντόπουλος σε σχέση με τη σχολική στέγη μιλά για «σχολεία με προβλήματα στατικότητας, χωρίς άδειες ώστε να μπορούν να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα, ορισμένα δίχως τζάμια, αλλά με προβλήματα στη στέγη. Κάποια άλλα χωρίς επαρκείς χώρους. Ντροπιαστική εικόνα για όλους μας. Χρέη σε προμηθευτές. Που ακόμη δεν ξέρουμε ποσά».

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Αγρίνιο: Έργα χωρίς εργοταξιακή σήμανση και 23 λεπτά από Χαβέλα σε 4ο Δημοτικό!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ