ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣπ. Διαμαντόπουλος: «Διοικείτε, δεν δικάζετε κ. Λύρο»

Σπ. Διαμαντόπουλος: «Διοικείτε, δεν δικάζετε κ. Λύρο»

Σπ. Διαμαντόπουλος: «Διοικείτε, δεν δικάζετε κ. Λύρο»

Η… διερεύνηση των πλημμυρών στο δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου είχε πολύ ενδιαφέρον. Εκτός όμως από την παράταξη του πρώην Δημάρχου Ν. Καραπάνου που επέλεξε να απουσιάσει από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση, επιλογή που συζητήθηκε πολύ, αρνητικά σχόλια εκφράστηκαν και προς την πλευρά της δημοτικής αρχής Μεσολογγίου.

Για παράδειγμα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σπ. Διαμαντόπουλος κάλεσε το Δήμαρχο Κ. Λύρα «να σταματήσει να βλέπει φαντάσματα του χθες».

«Σήμερα είναι στο τιμόνι του Δήμου και έχει την πολιτική ευθύνη για τα αυτονόητα. Δεν μπορεί να επιτρέπει να λειτουργεί η εταιρία τα αντλιοστάσια και να μην διαθέτει προσωπικό ασφαλείας ειδικά όταν ξέρει ότι υπάρχει κακοκαιρία.

Ο δημότης ενδιαφέρεται για τη λύση. Όχι για τις τεχνικές λεπτομέρειες ενός έργου και ποιος φταίει. Μετατρέψατε το δημοτικό συμβούλιο σε λαϊκό δικαστήριο και τους δημοτικούς συμβούλους σε εισαγγελείς. Συνέλθετε γιατί εκτίθεστε. Ενημερώστε για το πρόβλημα τους δημότες και ανακοινώστε τις δικές σας ενέργειες.

Διοικείτε δεν δικάζετε. Αυτό είναι μιας άλλης εξουσίας αρμοδιότητα και έχει ήδη ενημερωθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Διαμαντόπουλος.

Εφημερίδα Συνείδηση

Καπναποθήκες Ηλιού. «Άνευ αιτίου ουδέν εστίν» (Αριστοτέλης)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr