ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ σούμα του καλοκαιριού είναι ότι… το Αγρίνιο είχε κόσμο, λήξις!

Η σούμα του καλοκαιριού είναι ότι… το Αγρίνιο είχε κόσμο, λήξις!

Η σούμα του καλοκαιριού είναι ότι… το Αγρίνιο είχε κόσμο, λήξις!

Δεν ξέρουμε αν η αποτίμηση των αριθμών για το πως πήγαν τα καταστήματα φέτος το καλοκαίρι στο Αγρίνιο, είναι κατά γράμμα αυτή που έβγαλε στην δημοσιότητα η παράταξη “Ενωμένο Εμπόριο”, είναι όμως πολύ κοντά σε αυτό που κατάλαβαν όλοι το φετινό καλοκαίρι.

Ότι το Αγρίνιο, με εξαίρεση δύο Σάββατα που έμοιαζαν με την Κόλαση του Δάντη, είχε τον κόσμο του! Ποιον κόσμο του; Είχε κόσμο, πολύ περισσότερο από τις πιο πολλές καθημερινές.

Σίγουρα για κάποιες ώρες, όχι 9 με 2, μην ζητάμε και υπερβολικά πράγματα. Όμως, όπως έχει παγιωθεί εδώ και μερικά χρόνια, ειδικά τον Αύγουστο, ειδικά πριν τα μεγάλα γεγονότα στην Τριχωνίδα, ειδικά όταν έχει γάμους, ειδικά γύρω από το Δεκαπενταύγουστο, η πόλη έχει “κοινό”!

Πόσα ακόμη “ειδικά” πρέπει να αναφέρουμε για να γίνει αντιληπτό ότι οι εποχές άλλαξαν και δεν φεύγει όλος ο κόσμος μαζί; Ότι κανείς δεν φεύγει πια για 1,5 μήνα;

Το κομμάτι του εμπορικού κόσμου που στήριξε τα ανοιχτά καταστήματα έγραψε: “Ακόμη και το φετινό καλοκαίρι που παρά τις ακραίες κλιματολογικές συνθήκες που επικράτησαν υπήρξε ενδιαφέρον τα Σάββατα και του Ιουλίου και του Αυγούστου λόγω των κοινωνικών εκδηλώσεων και της επισκεψιμότητας που υπήρξε στη πόλη από ετεροδημότες και από συμπατριώτες που διαμένουν στο εξωτερικό που για ακόμη μια φορά επέλεξαν να στηρίξουν την τοπική μας

αγορά τους οποίους και ευχαριστούμε!”.

Αρκεί να πούμε ότι, με τον καιρό που έκανε για 20 σχεδόν μέρες τον φετινό Ιούλιο, άλλες εποχές στο Αγρίνιο θα είχαν απομείνει μόνο εκείνες οι μπάλες από τα ξερόχορτα που τα παίρνει η ανεμοθύελλα, που βλέπαμε σε κάτι παλιά γουέστερν!

Ευτυχώς, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Τα πράγματα δεν είναι καλά, όμως η πόλη δεν έδειχνε φέτος σαν να έχει πέσει πυρηνική βόμβα!

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα, αν μας επιτρέπεται μια γνώμη…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Έπεσε σε ουρά στην Αστυνομία, για να μην τσιπαριστεί, αλλά δεν είχε μαζί της φωτογραφίες!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ