ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταSous Chef ο Ζαΐμης σε εκδήλωση ελαιο-γευσιγνωσίας

Sous Chef ο Ζαΐμης σε εκδήλωση ελαιο-γευσιγνωσίας

Sous Chef ο Ζαΐμης σε εκδήλωση ελαιο-γευσιγνωσίας

Sous Chef ο Ζαΐμης σε εκδήλωση ελαιο-γευσιγνωσίας

Στη μαρίνα της Πρέβεζας , στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Authentic-Olive-Net: Πιστοποίηση της αυθεντικότητας και ανάπτυξη δικτύου προώθησης ελαιοκομικών προϊόντων κοινής διασυνοριακής περιοχής Ελλάδας-Ιταλίας 2014-2020», παραβρέθηκε προ ημερών ο Αντιπεριφερειάρχης Έρευνας και Καινοτομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Φωκίων Ζαΐμης.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους ελαιο-γευσιγνωσία 5 ποικιλιών ελαιολάδου, δύο  ελληνικών (Λιανολιά Κερκύρας και Κορωνέικη) και τριών ιταλικών (Κορατίνα, Περανζάνα και Φαβολόζα), καθώς επίσης και γαστρονομική επίδειξη συνταγών από τους Chef κ. Γεώργιο Παλησίδη και κ. Pasquale Lembo με βασικό συστατικό το ελαιόλαδο.

Στη φωτογραφία ο αντιπεριφερειάρχης φορά ποδιά και βοηθά στο σερβίρισμα. Θα μπορούσε να πει κανείς περίπου σαν Sous Chef.

Πάντως στο χαιρετισμό του ο κ. Ζαΐμης, τόνισε τη σημασία της πιστοποίησης του ελαιολάδου και πώς αυτή μπορεί να διαφοροποιήσει και να επιτύχει ένα συγκριτικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την εκάστοτε μικρομεσαία – τοπική επιχείρηση ελαιολάδου.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

10 προτάσεις από Φαρμάκη για την πολιτική προστασία και τις πυρκαγιές

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr