ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοSOS – Νοσοκομείο Αγρινίου: Συνεχής ροή ασθενών με covid-19

SOS – Νοσοκομείο Αγρινίου: Συνεχής ροή ασθενών με covid-19

SOS – Νοσοκομείο Αγρινίου: Συνεχής ροή ασθενών με covid-19

SOS – Νοσοκομείο Αγρινίου: Συνεχής ροή ασθενών με covid-19

Αυξανόμενη και συνεχής ροή νέων ασθενών με covid-19 καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο Αγρινίου, με αποτέλεσμα για άλλη μία φορά η κατάσταση να χαρακτηρίζεται οριακή.

Αυτή τη στιγμή από τις 60 διαθέσιμες κλίνες οι 58 είναι κατειλημμένες, ενώ υπάρχουν 7 ασθενείς που βρίσκονται σε αναμονή και καταγράφεται αυξητική τάση των ασθενών που προσέρχονται.

Είναι προφανές ότι αυτές τις ώρες ουσιαστικά τα κρούσματα που κατεγράφησαν στις αρχές της εβδομάδας (160 επί τρεις ημέρες), τώρα αποτυπώνονται σε νοσηλείες.

Το προσωπικό του νοσοκομείου και ιδίως το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του παθολογικού τομέα δίνει κυριολεκτικά μάχη όλο το 24ωρο, προκειμένου να ανταπεξέλθει στον τεράστιο όγκο των ασθενών καθώς επίσης και ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Γιώργος Αλμπάνης, αλλά και η Πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων Ελένη Σούκη, καθώς και μέλη του ΔΣ του νοσοκομείου, βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία με το προσωπικό της κλινικής covid, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στη μάχη με αυτό το νέο κύμα της πανδημίας.

Ωστόσο είναι δεδομένο πια ότι και το προσωπικό πλέον βρίσκεται στα όριά του. Κυρίως όμως για άλλη μία φορά στα όρια του βρίσκεται συνολικά το νοσοκομείο καθότι αυτή τη στιγμή ουσιαστικά έχει εξαντληθεί και το plan b του νοσοκομείου καθώς η πτέρυγα που άνοιξε τις προάλλες και πρόσθεσε 15 ακόμα κλίνες στη μάχη με τον κορωνοϊό είναι και αυτή πλέον κατειλημμένη από ασθενείς.

Μετάλλαξη Όμικρον: Παγκόσμια ανησυχία για… «νέα πανδημία»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr