ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας: Δράσεις για την στήριξη του Δημόσιου συστήματος υγείας

Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας: Δράσεις για την στήριξη του Δημόσιου συστήματος υγείας

Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας: Δράσεις για την στήριξη του Δημόσιου συστήματος υγείας

Την Παρασκευή 09 Φλεβάρη 2024  ώρα 10:30 π.μ. στο Αγρίνιο στο Εργατικό Κέντρο  πραγματοποιήθηκε  περιφερειακή σύσκεψη με τα Διοικητικά Συμβούλια  των παραπάνω συνταξιουχικών σωματείων. Πήραν επίσης μέρος  και εκπρόσωποι  των Ομοσπονδιών  συνταξιούχων   ΙΚΑ- ΟΑΕΕ και Δημοσίου.

Μετά τις εισηγήσεις του προέδρου του Σωματείου  συνταξιούχων  ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας, συναδέλφου Γιώργου Δημητρουλή και του γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας συνταξιούχων  ΙΚΑ Ελλάδας, συναδέλφου Παναγιώτη Πάλμου, τις παρεμβάσεις  του προέδρου  της Ομοσπονδίας  συνταξιούχων  ΟΑΕΕ Ελλάδας , συναδέλφου  Χρήστου Κολοβού και του ταμία της Ομοσπονδίας συνταξιούχων  του Δημοσίου,  συναδέλφου  Γιάννη  Νάκη και τις τοποθετήσεις  των  παρευρισκόμενων  σωματείων  η σύσκεψη αποφάσισε  τα παρακάτω :

Ø  Να κηρύξει  το χρονικό διάστημα  μέχρι  τις 22 Φλεβάρη  2024 διάστημα δράσης  για την στήριξη του Δημόσιου συστήματος υγείας.

Ø  Να οργανώσουν  τα σωματεία στην Αιτωλοακαρνανία  και τη Λευκάδα  περιοδείες ενημέρωσης  για την άσχημη κατάσταση  στο Δημόσιο σύστημα υγείας σε ΚΑΠΗ-Γραφεία ΕΦΚΑ- Κέντρα Υγείας- Νοσοκομεία  και σε χώρους  που συχνάζουν συνταξιούχοι.

Ø  Να προχωρήσουμε σε συσκέψεις  με όλους τους συνταξιούχους :

Την Τετάρτη          14-02-24  ώρα 10:30 π.μ. στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ στο Εργατικό Κέντρο.

Την Πέμπτη          15-02- 24    «        «             στον ΑΣΤΑΚΟ στο Δημαρχείο.

Την Παρασκευή   16-02-24    «         «            στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ στην αίθουσα «ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ».

Την Κυριακή        18-02- 24    «         «            στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ στο Εργατικό Κέντρο.

Τη Δευτέρα         19-02- 24    «          «           στο ΑΓΡΙΝΙΟ στο Εργατικό Κέντρο .

Ø  Να οργανώσουμε συγκεντρώσεις την Πέμπτη 22 Φλεβάρη 2024  όπως παρακάτω :

Ø  Στο Αγρίνιο στο Δικαστικό Μέγαρο ώρα 08:30 για συμπαράσταση στους  άδικα διωκόμενους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Ø  Στο Μεσολόγγι  στο Νοσοκομείο και σε Αμφιλοχία – Αστακό- Ναύπακτο  στα Κέντρα Υγείας  ώρα 10:30 π.μ.

Ø  Να στηρίξουμε   την 24ωρη  πανελλαδική  πανεργατική  απεργία των συνδικάτων Την Τετάρτη  28 Φλεβάρη  2024 , παίρνοντας μέρος  και στις απεργιακές  συγκεντρώσεις  του ταξικού κινήματος  στους νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας.

Ø  Να εκδώσουμε  ψήφισμα  συμπαράστασης  στους αγωνιζόμενους  αγρότες  και να καλέσουμε  τους συνταξιούχους  να στηρίξουν τα αγροτικά μπλόκα  που υπάρχουν στους νομούς μας.

Καλούμε τους συνταξιούχους μαζικά και αγωνιστικά  να στηρίξουν  τις δράσεις μας

για την στήριξη του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ