ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΣοκαριστικό βίντεο λίγο πριν την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα

Σοκαριστικό βίντεο λίγο πριν την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα

Σοκαριστικό βίντεο λίγο πριν την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα

Ένα σοκαριστικό βίντεο λίγο πριν από την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα έχει καταγράψει τι ακριβώς συνέβαινε στο σημείο της τραγωδίας.

Στη δημοσιότητα έχει έρθει ένα βίντεο λίγο πριν από την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα, όπου ένα άτομο έχασε τη ζωή του και άλλα 12 νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο.

Στο βίντεο φαίνονται έξι άτομα να βρίσκονται κάτω από την γέφυρα, τμήμα της οποίας είναι έτοιμο να καταρρεύσει. Στο πάνω μέρος της γέφυρας ακούγονται ήχοι από μηχανήματα, όπως αναφέρει το gazzetta.gr

Από το πάνω μέρος πέφτουν μπάζα την ώρα που οι άνθρωποι που βρίσκονται κάτω από τη γέφυρα παρακολουθούν φοβισμένοι, ενώ κάποιος άλλος μαζεύει τα σίδερα που έχουν καταρρεύσει.

Ένας από τους τραυματίες, ο Μάριος Κουτρομπάνος, που ήταν κάτω από τη γέφυρα πριν αυτή καταρρεύσει, δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως δεν τους είχε δοθεί να απομακρυνθούν από το σημείο. «Άκουσα το σφυρί να χτυπάει χωρίς να μας δώσουν εντολή να βγούμε. Στο τρίτο χτύπημα έπεσε η γέφυρα και τους πλάκωσε όλους. Όπως έπεσε, μας πέταξε πάνω στις πέτρες», τόνισε μεταξύ άλλων.

Οι αρχές προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις, με τις έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος να συνεχίζονται.

Φωτιά στο Τατόι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ