ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣοκάρει η Σοφία Αλεξανιάν: “Είχα σκύψει με την τσάπα και αισθάνομαι να με χαϊδεύει στα οπίσθια” | Zappit

Σοκάρει η Σοφία Αλεξανιάν: “Είχα σκύψει με την τσάπα και αισθάνομαι να με χαϊδεύει στα οπίσθια” | Zappit

Σοκάρει η Σοφία Αλεξανιάν: “Είχα σκύψει με την τσάπα και αισθάνομαι να με χαϊδεύει στα οπίσθια” | Zappit

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Αλεξανιάν, το μεσημέρι της Κυριακής, στην Μαρία Περδικέα και την κάμερα της εκπομπής «Επί τόπου» στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε από καρδιάς για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε ηλικία μόλις 13 ετών.

Ειδικότερα, η Σοφία Αλεξανιάν σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι έχω βιώσει ρατσισμό κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Από την άλλη, όμως, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Αναρωτιέμαι μήπως είναι σκέψεις του μυαλού μου και δεν είναι έτσι η πραγματικότητα. Γιατί είχα γνωρίσει πολύ φιλόξενους Έλληνες, δηλαδή σαν λαός πιστεύω ότι ο ελληνικός είναι φιλόξενος και αλληλέγγυος».

«Ήμουν περίπου 13 ετών και αυτός που ήταν στα χωράφια που βρισκόμουν, μονίμως ήταν μες στα χάδια και έλεγε «τι κάνεις κοριτσάκι μου γλυκό;» και «πως είσαι;» και χραπ έπιανε το στήθος μου. Ή «τι κάνεις εδώ;» και πήγαινε το χέρι λίγο πιο κάτω στους γοφούς. Έλεγα πως δεν ήθελα να πάω για δουλειά σε αυτόν και μου έλεγαν «μα δεν γίνεται να μην πας για δουλειά, είσαι τεμπέλα». Δεν ήμουν τεμπέλα, απλά δεν ήθελα να πάω αλλά δεν έλεγα και τον λόγο. Κάποια στιγμή μέσα στο χωράφι, καθώς τσάπιζα και είχα σκύψει με την τσάπα, αισθάνομαι να με χαϊδεύει στα οπίσθια και να μου λέει «μπράβο, μια χαρά τα πας». Εκείνη τη στιγμή γυρίζω απότομα με την τσάπα και τον κοπανάω τον άνθρωπο στο κεφάλι, δεν το περίμενε».

«Πάνω εκεί σκεφτόμουν «χτύπα τον κι άλλο» αλλά είπα μέσα μου «όχι, Σοφία, δεν θα τον χτυπήσεις άλλο! Όχι, ένας σπουδαίος άνθρωπος δεν θα το έκανε αυτό». Όχι ότι ήμουν ένας σπουδαίος άνθρωπος αλλά ήταν η επιθυμία μου να είμαι» πρόσθεσε, ακόμα, η Σοφία Αλεξανιάν το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή του OPEN.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ