ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣοκάρει η Κατσέλη: “Ξαφνικά έχασα τον κόσμο, έπεσα κάτω και αιματώθηκε ο εγκέφαλος μου”

Σοκάρει η Κατσέλη: “Ξαφνικά έχασα τον κόσμο, έπεσα κάτω και αιματώθηκε ο εγκέφαλος μου”

Σοκάρει η Κατσέλη: “Ξαφνικά έχασα τον κόσμο, έπεσα κάτω και αιματώθηκε ο εγκέφαλος μου”

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, η Νόρα Κατσέλη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και την κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» την Κυριακή στο MEGA. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε τόσο για την καλλιτεχνική της αποχή όσο και την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

Ειδικότερα, η Νόρα Κατσέλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ευχαριστώ πάρα πολύ που με θυμηθήκατε και είμαι καλά. Πέρασα ένα εγκεφαλικό, όπου ξαφνικά έχασα τον κόσμο. Έπεσα κάτω, αιματώθηκε ο εγκέφαλος μου και έπαθα το εγκεφαλικό. Κάποια πράγματα μου έχει αφήσει βέβαια, όπως είναι φυσικό, αλλά άμα θέλεις να υπάρχεις και να ζήσεις, χωρίς να λένε «καημενούλα, τι καλή που ήσουν και πόσο χάλια είσαι τώρα», μπορείς να τα καταφέρεις. Συνήθως είχα θαυμαστές αλλά τώρα με ακολουθούν… γιατροί! Είναι και αυτό όριο της ηλικίας».

«Πάντα στη ζωή ο έρωτας μου ήταν η πολιτική αλλά η αγάπη μου ήταν το θέατρο. Έλεγα «Θεέ μου, ας μην κλείσω τα μάτια μου και μείνω βουλευτής και δεν έχω μπορέσει να παίξω στο θέατρο. Είναι όμως πολυτέλεια να λες πως «θέλω να συμμετέχω» γενικότερα».

«Έκλαιγα σαν μωρό παιδί παρακολουθώντας την Famagusta, επειδή την έζησα την ιστορία πάρα πολύ κοντά. Μίλησα με τον Μακάριο, περπάτησα με τις γυναίκες στην πράσινη γραμμή και μας πετροβολούσαν οι Τούρκοι και γι’ αυτό συγκινήθηκα πάρα πολύ».

«Θεωρώ πως ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Εάν τον συναντούσα μπροστά μου, θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναδουλέψω και ζηλεύω, με την καλή έννοια του όρου, ότι έχει φτιάξει πάρα πολύ η τηλεόραση στην Ελλάδα» πρόσθεσε, ακόμα, η Νόρα Κατσέλη στη νέα της συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ